Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού της Κέρκυρας παρουσιάζεται σήμερα η παράσταση «Ενα μικρό βήμα» των Τρέισι Γουόνγκ και Μάο Ουέι. Στο φουαγιέ του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης. Στις 6 μ.μ. Παλαιά Ανάκτορα, Κέρκυρα.

• Ξεκινάει σήμερα το 6ο Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου με 18 συγγραφείς και ποιητές από οκτώ χώρες. Ανάμεσά τους οι Λένα Καλλέργη, Ανθή Μαρωνίτη, Γιάννα Μπούκοβα (Βουλγαρία), Νοέλ Ρενέρ Σισνέρος (Μεξικό), Αλέξης Πανσέληνος, Tούα Φόρστρομ (Φινλανδία), Ζίγκριτ Χιθ (ΗΠΑ) κ.ά.

Ιδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, Χώρα της Τήνου

• «Pop Up Playground», ένα εργαστήριο για 10 παιδιά (3-4 ετών) και γονείς, στο οποίο τα ενδιαφέροντα των παιδιών κατευθύνουν το παιχνίδι μαζί με μια μεγάλη συλλογή από ευφάνταστα δραστηριότητες. 28/7. Στις 6.30 και 7.10 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364.

• Το Φεστιβάλ Πηλίου συνεχίζει το πρόγραμμά του με μια συναυλία μεγάλων συνόλων: «PelionFestival Violoncello Ensemble», και «PelionFestival String Ensemble». Στις 9 μ.μ. 28/7. Προαύλιο Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Ζαγορά, Πήλιο.

• Η βιωματική εγκατάσταση «Αγαθόφρων, ο άτλας του συλλέκτη» ξεδιπλώνει την ιστορία του συλλέκτη βιβλίων Αγαθόφρονα Νικολόπουλου και εκείνη του συλλέκτη Βάλτερ Μπένγιαμιν στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη στην Πειραιώς. Εως 29/7. Από τις 10 π.μ. Πειραιώς 138.

• Η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «Μπάτε σκύλοι αλέστε» προβάλλεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ. 29/7. Στις 9 μ.μ. Λ. Συγγρού 364.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή