Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Οι Imam Baildi  εμφανίζονται για μια «καντάδα» στο μπαλκόνι του Αιγαίου, την Πούντα στη Χώρα της Φολεγάνδρου, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Anemi, με ελεύθερη είσοδο. Στις 9.30 μ.μ. Φολέγανδρος.

• Συνεχίζονται οι ανοιχτές προβολές στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπό τον τίτλο «Park Your Cinema». Σήμερα προβάλλεται η κωμωδία «Τούτσι» του Σίντνεϊ Πόλακ με τους Ντάστιν Χόφμαν και Τζέσικα Λανγκ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στις 9 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, Λεωφ. Συγγρού 364.

• Το πρώτο Skyros Summer Fest ξεκινά με τους Χαΐνηδες (στις 9 μ.μ.) και τον Γιάννη Χαρούλη (στις 11 μ.μ.) που φέρνουν μαζί τους τον μουσικό αέρα της Κρήτης. Στο «CookNara» στην παραλία της Κυρα-Παναγιάς, Σκύρος.

• Με την «Oπερα της μαστίχας» του Λευτέρη Βενιάδη σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ευκλείδη ξεκινά το δεύτερο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Χίου. Το νέο έργο είναι βασισμένο στα παραδοσιακά τραγούδια της Χίου. Ενας πολυσυλλεκτικός θίασος καλλιτεχνών συμμετέχει στην παράσταση. Στις 8.30 μ.μ. Δημοτικό Σχολείο Ολύμπων, Χίος.

• Διεθνείς καλλιτέχνες μετατρέπουν την πόλη της Κέρκυρας σε πλατφόρμα καλλιτεχνικής έκφρασης χάρη στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού «Ενα μικρό βήμα». Σήμερα, η Χριστίνα Μερτζάνη παρουσιάζει το σόλο «Μινώταυρος». Στις 9.30 μ.μ. Πλατεία Δημαρχείου, Κέρκυρα.

• Τριήμερο φεστιβάλ χορού ξεκινά με το «Tango Factory» και τους Luis Mestre και Μαρία Καββαδία να διδάσκουν τα πρώτα βήματα σε ανοιχτό μάθημα. Στις 8.30 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή