Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Τη δυνατότητα να αποκτήσουν ολοκληρωμένη γνώση των αναγκών διαχείρισης των φυτών τους θα έχουν οι συμμετέχοντες στη δράση «Οι Πρασινοδάχτυλοι». Στις 7 και 8.30 μ.μ. ΚΠΙΣΝ. Λεωφ. Συγγρού 364.

• Την πικρή κωμωδία «Ζεστές φωλιές» παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ολύμπου στο πλαίσιο του αφιερώματος στον τσεχικό κινηματογράφο. Στις 9.30 μ.μ. Θέατρο Πάρκου Κατερίνης

• Μόλις ξεκίνησε η έκθεση «Balthazar» της Ολγας Καραδήμου με έμπνευση από τα χαριτωμένα γαϊδουράκια που συναντώνται στους δρόμους της Υδρας. Εως 5/8. Στην Αίθουσα Τέχνης «Μελίνα Μερκούρη», Λιμάνι Υδρας.

• Την έκθεση «Crystal Guns» του εικαστικού Φίλιππου Τσιάρα παρουσιάζει η γκαλερί Σκουφά της Μυκόνου, του γνωστού καλλιτέχνη της διασποράς που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, με μία σειρά γυάλινων γλυπτών που διαθέτουν χιούμορ και ειρωνεία. Εως 31/8. Δήλου 12, Μύκονος.

• Την ομαδική εικαστική έκθεση «Δημοκρατία» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, με έργα που αποσκοπούν να συγκροτήσουν μια ενιαία εικαστική εγκατάσταση εκκινώντας θεματικά από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974. Φυλακές Επταπυργίου, έως 30/9. Θεσσαλονίκη.

• Η ελληνική τέχνη ταξιδεύει στην Πάρο για την έκθεση «Aegean Sings Blues», στην οποία σημαντικοί Ελληνες εικαστικοί αποδίδουν με τον τρόπο τους διαφορετικές όψεις του αιγαιοπελαγίτικου τοπίου. Συμμετέχουν οι Γιάννης Κουτσούρης, Μαρία Κτιστοπούλου, Απόστολος Λάβδας κ.ά. Εως 30/9. Venus Art Gallery, Πάρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή