Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο «Θείος Βάνιας» του Τσέχοφ παρουσιάζεται σήμερα σε σκηνοθεσία Τάκη Τσαρσιταλίδη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λουτρακίου. 9.30 μ.μ. Πάρκο Δεξαμενής, Θέατρο Παντελής Ζερβός, Λουτράκι.

• Το αληθινό tango από την Αργεντινή ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με 10 χορευτές και 7 μουσικούς επί σκηνής στη χορευτική παράσταση «Buenos Tangos – Romper el Piso». 9 μ.μ. Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας.

• Ενα πολύχρωμο μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής Μαραβέγιας είναι η συναυλία που θα δώσει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φιλίππων. 9 μ.μ. Στρατόπεδο Ασημακόπουλου, Καβάλα.

• Με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους ολοκληρώνεται σήμερα το «Our Festival» στο θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 5 μ.μ. με το εργαστήρι διατροφής και κίνησης Children Movement, συνεχίζουν στις 7.30 μ.μ. με το παιδικό θέατρο «Αισώπου Φίλοι» και τελειώνουν με το χορευτικό Dancor και την παράσταση «Μεταξύ Πειραιώς και Νεαπόλεως» του Γ. Βιζυηνού στις 9 μ.μ. και 9.30 μ.μ. αντιστοίχως. Ρέμα Χαλανδρίου.

• Την έκθεση «Χαρτιά» της Ετελ Αντνάν διοργανώνει το Ιδρυμα Μπότσαρη με έργα της καλλιτέχνιδος, που κατά τη μεταφορά τους έπρεπε να χωρέσουν μέσα σε μία βαλίτσα. Η έκθεση γίνεται στο πλαίσιο της εικαστικής πρότασης «heylepanto! vol.2». Λιμάνι Ναυπάκτου.

• Η έκθεση «Γιάννης Τσαρούχης: Εικονογραφήσεις βιβλίων και τυπογραφία» συνεχίζεται στο ομώνυμο ίδρυμα του καλλιτέχνη, με ελεύθερη είσοδο. Πλουτάρχου 28, Μαρούσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή