Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η Νάνα Σιμόπουλος και το World Jazz Quintet παρουσιάζουν μια βραδιά τζαζ με πρωτότυπα έργα της Νάνας από το άλμπουμ «Skins». Κήπος του Νομισματικού Μουσείου, στις 9 μ.μ. Πανεπιστημίου 12.

• Οι κορυφαίοι χορευτές της «Compania Τangueros del Sur» συμπράττουν με το Tango Acropolis και αναβιώνουν τη σύλληψη της Αργεντίνας χορογράφου και χορεύτριας Natalia Ηill. Στις 9 μ.μ. Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας.

• Ενα φεστιβάλ για τη δημιουργική αναζήτηση, την έκφραση και τη διαφορετικότητα είναι το «All Souls Festival», που αποσκοπεί να εξασφαλίσει στα άτομα με αναπηρία ίδιες ευκαιρίες προβολής της τέχνης τους. Στις 7 μ.μ. Κινητήρας Studio, Ερεχθείου 22.

• Η μουσική παράσταση-συναυλία με τίτλο «Ωδή σ’ Ανατολή και Δύση» παρουσιάζεται από το Θέατρο Κυδωνία, με τους μουσικούς Ξανθούλα Ντακοβάνου (φωνή, μπεντίρ) και Ταξιάρχη Βασιλάκο (ακορντεόν, πιάνο, ντουντούκ). Στις 9.30 μ.μ. Αίθριος χώρος του θεάτρου Κυδωνία, Χανιά.

• Η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts της Μυκόνου παρουσιάζει έργα του παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη Ρίτσαρντ Ορλίνσκι, ο οποίος επηρεασμένος από την ποπ κουλτούρα δημιουργεί έναν πολύχρωμο κόσμο εμπνευσμένο από τα άγρια ζώα. Μέχρι 19/8. Κεντρικό Ματογιάννι, Μύκονος.

• Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον καταξιωμένο και πολυσχιδή καλλιτέχνη Δημήτρη Μυταρά. Εως 30/9. Χώρα Ανδρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή