Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει τη συναυλία «Ομορφο Ονειρο» με τους Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο στις 9.30 μ.μ. στο υπαίθριο θέατρο «Ορέστης Μακρής» στη Χαλκίδα. Χαλκίδα.

• Την ομαδική έκθεση «Ποιητικό αίτιο» με έργα γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών και αποφοίτων της Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το Ιδρυμα Κυδωνιέως στην Ανδρο από τις 10.30 π.μ. Χώρα

της Ανδρου.

• Μουσική συνάντηση μεγάλης συγκίνησης είναι η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη, με τα ωραιότερα τραγούδια του συνθέτη και τις ερμηνείες της κορυφαίας μας ερμηνεύτριας. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, Χανιά.

• Δωρεάν ξενάγηση στην περιοδική έκθεση «Ο Αλφόνσο διδάσκει Μπρονστάιν» του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού από τον Νικόλα Σφήκα στην αίθουσα «Κυριάκος Κρόκος» στις 6 μ.μ. Λεωφόρος Στρατού 2, Θεσσαλονίκη.

• Στο πλαίσιο του «Samos Young Artists Festival», που διοργανώνεται από το Ιδρυμα Schwarz, η μουσική εκδήλωση της ημέρας είναι «Solo – Duo – Trio», με έργα Μπετόβεν και Παπάνα από τους Σίμο Παπάνα, Βασίλη Βαρβαρέσο και Αλέξη Καραϊσκάκη. Στις 8.30 μ.μ. Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου.

• Την περιοδική έκθεση του Αμερικανού φωτογράφου και καθηγητή φωτογραφίας Τζέραλντ Πράιορ με θέμα «Greek body overlays» και τον δημιουργικό του διάλογο με τα εκθέματα παρουσιάζει το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Από τις 8 π.μ. Μανώλη Ανδρόνικου 6, Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή