Φιλανθρωπική συναυλία από την Ενωση «Μαζί για το Παιδί»

Φιλανθρωπική συναυλία από την Ενωση «Μαζί για το Παιδί»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, συναντιούνται στη σκηνή του Ηρωδείου, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι με έναν και μόνο σκοπό, τη στήριξη των 40.000 παιδιών που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί».

Σε αυτή την μοναδική συνύπαρξη,  οι τρεις συνθέτες, καθένας με το δικό του προσωπικό ύφος και με κοινό παρονομαστή το πιάνο τους, αφηγούνται με τα τραγούδια τους το πως ο δικός τους δρόμος τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  μεγάλες επιτυχίες των τριών συνθετών που έμειναν αναλλοίωτες στο χρόνο και αγαπήθηκαν από τόσες γενιές μέχρι σήμερα, τις οποίες θα ερμηνεύσουν οι Μελίνα Ασλανίδου, Σοφία Βόσσου, Ευρυδίκη, Δάκης, Χρήστος Μάστορας, Δημήτρης Μπάσης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Demy.  

Την παρέα τους  θα πλαισιώσουν οι ερμηνευτές Άκης Δείξιμος, Σπύρος Κλείσας, Δήμητρα Σταθοπούλου, Μαίρη Στεφανακίδη και Βάλια Σωμαράκη ενώ η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου θα δώσει έναν τρυφερό τόνο στη συναυλία.

Φιλανθρωπική συναυλία από την Ενωση «Μαζί για το Παιδί»-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή