Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Εγκαίνια σήμερα για την έκθεση φωτογραφίας «Γενικό Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Αουσβιτς – Μπίρκεναου», που συνδιοργανώνεται από την πολωνική πρεσβεία και τον Δήμο Καλαβρύτων. Δημοτικό Περίπτερο Καλαβρύτων. Στις 10.45 π.μ.

• Ρεσιτάλ πιάνου με έναν από τους νικητές του διαγωνισμού Swiss Concours 2018, με την Geza Anda (πιάνο)προγραμματίζεται σήμερα στο Samos Young Artists Festival με την υποστήριξη του Ιδρύματος Schwarz. Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου, Σάμος. Στις 8.30 μ.μ.

• Εγκαινιάζεται η έκθεση της εικαστικού Εριέττας Βορδώνη με τρισδιάστατα έργα της καλλιτέχνιδος στην αίθουσα τέχνης «αντί». Εως 27/8. Κάστρο, Αντίπαρος.

• Οι Onirama, το δημοφιλές ελληνικό μουσικό συγκρότημα της ποπ-ροκ, φέτος συμπληρώνει 18 χρόνια στη μουσική και τα γιορτάζει με συναυλίες που δημιουργούν την ατμόσφαιρα γιορτής. Στις 10 μ.μ. Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας.

• «Και χωρίς τα φτερά δεν φοβάμαι», μια μοναδική συνάντηση του Παντελή Θαλασσινού με τον Βασίλη Σκουλά, που με τα τραγούδια και τις φωνές τους μας ταξιδεύουν στη μουσική της Ελλάδας. Στις 9.30 μ.μ. Πέτρινο θέατρο Ντελίνα, Ανώγεια, Κρήτη.

• Το Μουσείο Μπενάκη συνεργάζεται με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, παρουσιάζοντας την έκθεση με τίτλο «Ελληνικές Θάλασσες – Ενα φωτογραφικό ταξίδι στον χρόνο». Πρόκειται για επιλογή φωτογραφιών, η οποία αποτυπώνει την ενασχόληση Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών με το ελληνικό θαλασσινό τοπίο. Μέχρι 31/12, στο «Ελ. Βενιζέλος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή