Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Συνεχίζουν τις μουσικές τους «συναντήσεις» ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, προσφέροντας βραδιές με αγαπημένα τραγούδια και θαυμάσιες ερμηνείες. Στις 9.30 μ.μ. Αρχαία Τάφρος Ρόδου.

• Η έκθεση «Ο Φασιανός στη Γαλλία. 50 χρόνια δημιουργίας στο Παρίσι» με έργα του καλλιτέχνη από την εποχή που ζούσε στη Γαλλία, σε επιμέλεια Βικτωρίας Φασιανού, συνεχίζεται στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Υδρας. Εως 28/10.

• Οι Action Hero, δύο δυναμικοί περφόρμερ από το Μπρίστολ, διασχίζουν την Ευρώπη συλλέγοντας ερωτικά τραγούδια. Από αύριο έως την Κυριακή σταθμεύουν στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος και μας προσκαλούν να ηχογραφήσουμε το αγαπημένο μας τραγούδι a cappella. Από τις 6.30 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364.

• Μόλις άρχισε στη Ζίτσα Ιωαννίνων το «2ο Συμπόσιο Χαρακτικής» με θέμα «Φυτά και δέντρα της Ηπείρου μέσα από την τέχνη της χαρακτικής» με εργαστήρια, ομιλίες και τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς από κοντά τη διαδικασία παραγωγής ενός χαρακτικού έργου. Εως 25/8. Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας.

• Η Idra Kayne, η soul funk κυρία, θα παρουσιάσει σε ένα «ακουστικό» live τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή. Στις 9 μ.μ. Ono Syros Concept, Ποσειδωνία.

• Η Μελίνα Ασλανίδου έχοντας στις αποσκευές της το νέο της άλμπουμ με διασκευές σε τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, στήνει ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο με ποπ, λαϊκές και έντεχνες μελωδίες. Στις 9 μ.μ. Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο, Σπάρτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή