Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Τα παιδιά εμπνέονται από τη χλωρίδα του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος και από τα έργα καλλιτεχνών της σύγχρονης τέχνης και δημιουργούν γλυπτά μεγάλου όγκου με σκοπό να συνθέσουν τον δικό τους φανταστικό γιγάντιο κήπο χρωμάτων. Για παιδιά 7-12 ετών, έως 30 συμμετοχές, με σειρά προτεραιότητας. Στις 7 και 8.30 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364.

• Ξεκίνησε το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ «Πέρα από τα σύνορα» που συγκεντρώνει Ελληνες και ξένους δημιουργούς. Οι προβολές πλαισιώνονται από ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών, παρουσιάσεις βιβλίων κ.ο.κ. Εως 2/9, Καστελλόριζο.

• Την έκθεση γλυπτικής «Διάλογοι στον χώρο και τον χρόνο» της Ευδοκίας Παπαγεωργίου παρουσιάζει το Αρχαιολογικό Μουσείο Αρτας σε συνεργασία με την τοπική εφορεία αρχαιοτήτων, και θα διαρκέσει μέχρι τον Νοέμβριο. Στην έκθεση παρουσιάζονται 35 έργα της γλύπτριας, που καλύπτουν χρονικά την αρχή της καλλιτεχνικής της πορείας έως σήμερα. Από τις 9 π.μ.

• «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» είναι η τελική αναμέτρηση ενός εγκλωβισμένου έρωτα, μια παράσταση που διηγείται μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης σε κείμενο Τηλέμαχου Τσαρδάκα και σκηνοθεσία – ερμηνεία Κων. Μπιμπή και Λίλας Μπακλέση. Στις 9.15 μ.μ. Θέατρο Κήπου, Θεσσαλονίκη.

• Η επιτυχία «Μόλις χώρισα» επανέρχεται στη σκηνή, με μουσική, σπαρταριστές ατάκες και ευρηματικούς χαρακτήρες. Στις 9.15 μ.μ. Υπαίθριο Θέατρο ΕΗΜ, Ιωάννινα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή