Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο Παύλος Παυλίδης εμφανίζεται στο Gazarte με τον Ορέστη Μπενέκα και τον Αλέκο Βουλγαράκη, με τραγούδια από την πορεία του καλλιτέχνη. Στις 10 μ.μ. Βουτάδων 32.

• Φωτογραφικό περίπατο στην Πλάκα διοργανώνει το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, με επίκεντρο την αρχιτεκτονική της περιοχής. Στις 6.30 μ.μ. Τριπόδων 23.

• Μία από τις θρυλικές παλιές ταβέρνες της Αθήνας, η «Κληματαριά», συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με ένα διήμερο Φεστιβάλ Δρόμου. Στην Πλατεία Θεάτρου θα βρεθούν καταξιωμένοι μουσικοί όπως η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γιώργος Μάγκας, οι Ρεμπελέτικο και πολλοί άλλοι. Σήμερα και αύριο. Από τις 8.30 μ.μ. Πλατεία Θεάτρου 2.

• Το Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου ξεκινάει σήμερα με τη χορωδία ΑΓΙΑ ΣΙΩΝ της Στέγης Βυζαντινών Τεχνών Λέσβου και σύνολο λαϊκών οργάνων στη συναυλία «Τα Χαίρε των Ελλήνων», με μαέστρο τον Παναγιώτη Τσακύρη. Στις 8.30 μ.μ. Σπήλαιο Αποκαλύψεως, Πάτμος.

• Το Φεστιβάλ Αθηνών οργανώνει συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου με τη συμμετοχή σημαντικών τραγουδιστών και μουσικών. Την καλλιτεχνική επιμέλεια κάνει ο Γιώργος Νταλάρας. Τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες από τις πυρκαγιές. Στις 9 μ.μ. Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

• Η «Φόνισσα» είναι μια μουσικοχορευτική παράσταση της ομάδας «Υπέρ Ορίων» που διασκευάζει το ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη χρησιμοποιώντας το θέατρο, τη μουσική και τον χορό. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή