Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Οι Planet of Zeus εμφανίζονται στο ΚΠΙΣΝ. Η βραδιά ξεκινάει στις 6 μ.μ., με τους Tuber, Whereswilder και Supersoul να ζεσταίνουν το κοινό για τον Μπάμπη Παπανικολάου και τη ροκ παρέα του. Συγγρού 364.

• Στο περιστύλιο και στην αίθουσα «Αρης Γαρουφαλλής» του Ωδείου Αθηνών διοργανώνονται γλωσσικά παιχνίδια, ανάγνωση παραμυθιών και προβολή ταινιών στην κυπριακή γλώσσα, με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών. Από τις 10 π.μ.

• Ο Θανάσης Γιοχάλας ξεναγεί το κοινό στην Αθήνα του συγγραφέα και ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη στο πλαίσιο του «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου». Η διαδρομή ξεκινά από τη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους και τελειώνει στο βιβλιοπωλείο «Εστία». Ωρα έναρξης 10.30 π.μ. Πανεπιστημίου.

• Ο Θοδωρής Βουτσικάκης ερμηνεύει τραγούδια της Λίνας Νικολακοπούλου αλλά και από την επερχόμενη συνεργασία τους με τον Ιταλό συνθέτη Nicola Piovani στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Ο Μίμης Πλέσσας σε ένα ρεσιτάλ για φωνή και πιάνο. Μαζί του θα βρίσκεται η Klaudia Delmer. Στο ανοιχτό θέατρο Κολωνού στις 8.30 μ.μ. Ιωαννίνων και Καπανέως.

• Τραγούδια δικά της και συνθετών που αγαπάει, παρουσιάζει η Γιώτα Νέγκα στη συναυλία της στο Δημοτικό Θέατρο Αλ. Μινωτή. Στις 9 μ.μ. Ιερά Οδός και Δαρδανελλίων.

• Το Public και η Εταιρεία Πολιτιστικού Τουρισμού Discover Greek Culture διοργανώνουν στις 10.30 π.μ., λογοτεχνικό περίπατο αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη συγγραφέα βιβλίων για παιδιά και νέους, Λότη Πέτροβιτς – Ανδρουτσοπούλου. Στο Public Κολωνακίου. Σκουφά 3.

• Τη Δευτέρα 24/9 στις 7 μ.μ. παρουσιάζεται ο «Φαίδρος», μια βιωματική ανάγνωση του πλατωνικού κειμένου, με τη Ρούλα Πατεράκη στον ρόλο του Σωκράτη και τον Ιωάννη Μελισσανίδη στον ρόλο του Φαίδρου, σε σκηνοθεσία Ευρύκλειας Σωφρονιάδου. Πέριξ Αγίας Φωτεινής Ιλισού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή