ΑΤΖΕΝΤΑ

Οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ στην «Καθημερινή»

Οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ στην «Καθημερινή»

Η «Καθημερινή», με τη νέα εκδοτική προσφορά του κυριακάτικου φύλλου της, από τις 7 Οκτωβρίου, ταξιδεύει τους αναγνώστες στον κόσμο του παλιού καλού ελληνικού σινεμά, στην ατμόσφαιρα και τη γοητεία του.

Την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 7:30 μ.μ., σε μια ξεχωριστή βραδιά με καλεσμένους – έκπληξη, η «Καθημερινή» σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας εκδοτικής της προσφοράς ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ στον κινηματογράφο Δαναός, Λεωφόρος Κηφισίας 109, Αμπελόκηποι (μετρό, Στάση Πανόρμου).

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας και ο συγγραφέας των βιβλίων, Μάκης Δελαπόρτας.

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας εκδοτικής σειράς της «Καθημερινής» θα συμμετέχουν ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, ο συγγραφέας Τάκης Θεοδωρόπουλος, η δημοσιογράφος Μαρία Κατσουνάκη και η Άννα Φόνσου, πρόεδρος στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Την ιδιαίτερη αυτή βραδιά θα μας θυμίσουν αγαπημένα τραγούδια από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου ο Νίκος Πλάτανος στο πιάνο και η Ηρώ Σαΐα.

Εάν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στέλνοντας e-mail με το όνομά σας στο [email protected].

Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 48 08 296 (ώρες επικοινωνίας 10:00 – 12:00).

Η πρόσκληση ισχύει για δύο άτομα και είναι απαραίτητη για την είσοδό σας στον κινηματογράφο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.