Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η εικαστική έκθεση «Γραφή και ανάγνωση: Ερρίκος Σλήμαν και Αντώνιος» εστιάζει στη γραφή και προτείνει νέους τρόπους ανάγνωσης, με υλικό από τα πλούσια αρχεία της Γενναδείου Βιβλιοθήκης, και αφετηρία τα μοναδικά ημερολόγια του Ερρίκου Σλήμαν. Εως 31/10. Γεννάδειος Βιβλιοθήκη, Αναπήρων Πολέμου 9.

• Ο Φοίβος Δεληβοριάς φιλοξενεί στην «Ταράτσα» του τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο αγαπημένο του «χειροποίητο» πολυθέαμα. Στις 9 μ.μ. Η Ταράτσα του Φοίβου, Ιερά Οδός 13.

• Οι «Mood Swings» σε μια βραδιά σε σουίνγκ, σόουλ και ροκ εν ρολ ρυθμούς. Στις 9 μ.μ. Faust Bar Theater Arts, Αθηναΐδος και Καλαμιώτου.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Τα δύο ευ της ευτυχίας

Εισαγωγή στα Ηθικά Νικομάχεια του Αριστοτέλη» του Παύλου Κόντου από το Ιδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης. Στις 7 μ.μ. Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, 2ας Μεραρχίας 36 και Ακτής Μουτσοπούλου.

• Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την ανάπτυξη της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής, διοργανώνει την έκθεση της 9ης Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων, που εγκαινιάζεται σήμερα. Στις 8 μ.μ. Εως 25/11. Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138.

• Συνεχίζεται η έκθεση σύγχρονου κοσμήματος «The Contemporary Jewelry as never seen before» με τη συμμετοχή 34 σχεδιαστών από όλον τον κόσμο. Εως 6/10. Eleni Marneri Galerie, 5-7 Λεμπέση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή