Εορταγορά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στη Σχολή Μωραϊτη

Εορταγορά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στη Σχολή Μωραϊτη

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διοργανώνει για 35η χρονιά την ετήσια Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά του

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 10:00 π.μ. ως 7:00 μ.μ.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 10:00 π.μ. ως 5:00 μ.μ.

Στις φιλόξενες αίθουσες της Σχολής Μωραΐτη (Παπαναστασίου και Αγ. Δημητρίου – Παλαιό Ψυχικό)

Οι επισκέπτες θα βρουν μεγάλη ποικιλία δώρων βιβλία (συλλεκτικά, επιστημονικά και λογοτεχνικά, Γαλλικά και Αγγλικά), κοσμήματα, σπιτικές λιχουδιές από όλη την Ελλάδα, παλιά και μεταχειρισμένα αντικείμενα και είδη ρουχισμού (για μεγάλους και παιδιά) σε πολύ καλή κατάσταση καθώς και πίνακες ζωγραφικής.

Θα υπάρχει άνετος χώρος για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ελαφρύ γεύμα.

Ξεχωριστή θέση στην Εορταγορά κατέχει πάντα το Γούρι της Χρονιάς.

Ο σκοπός του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού είναι να βοηθήσει τα νέα παιδιά να εξελιχθούν σε άξια, δημιουργικά και χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μας. Ο Οδηγισμός είναι τρόπος ζωής. Βασίζεται στο σεβασμό των δικαιωμάτων του ατόμου, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην αυτοδιοίκηση και τις σωστές δημοκρατικές διαδικασίες και στην αρχή «μαθαίνω μέσα από το τραγούδι, παιχνίδι, την ομαδική ζωή».

Οι Ομάδες του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού είναι έτοιμες να υποδεχτούν παιδιά από 5 – 17 ετών (Αστέρια 5-7 ετών, Πουλιά 7-11 ετών, Οδηγούς 11-14 ετών και Μεγάλους Οδηγούς 14-17 ετών) και να τους προσφέρουν ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη, συμμετοχή στο κοινωνικό σύνολο με εθελοντική προσφορά, ζωή στη φύση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή