Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• «Το κατεστραμμένο δωμάτιο» του Μάθιου Λέντον σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη, από το θέατρο Κυδωνία των Χανίων, παρουσιάζεται στην Αθήνα για λίγες παραστάσεις. Στις 9 μ.μ. θέατρο Σφενδόνη, Μακρυγιάννη 4.

• Εγκαινιάζεται η ατομική έκθεση του Γιώργου Χατζημιχάλη με τίτλο «Η θερμοκρασία ανά ώρα το 1968 στην Αθήνα» και υλικά από το Εργαστήριο Μετεωρολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στις 8 μ.μ. Εως 24/11. Eleftheria Tseliou Gallery, Ηρακλείτου 3, Κολωνάκι.

• «When you sing», η πέμπτη ατομική έκθεση του Νίκου Ναυρίδη αποτελεί μια νέα θεματική ενότητα, στην οποία ο καλλιτέχνης συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο έργο του Σάμιουελ Μπέκετ. Εγκαινιάζεται σήμερα, στις 8 μ.μ. Εως 22/11. The Bernier-Elliades Gallery, Επταχάλκου 11, Θησείο.

• Ανοιχτό μέχρι αργά τη νύχτα σήμερα το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, λίγες ημέρες πριν από την ολοκλήρωση των εκθέσεων των George Kondo και Paul Cahn, με μειωμένο εισιτήριο για τους επισκέπτες και live performance. Στις 9 μ.μ. Νεοφύτου Δούκα 4.

• Μια «οπτικοακουστική» παράσταση με τραγούδια των ’90s με τον Βαγγέλη Κακουλάκη. Στις 9.30 μ.μ. Χίλιες και Δύο Νύχτες, Καραϊσκάκη 10.

• Εκθεση του ζωγράφου Παύλου Σάμιου με τίτλο «Της γης οι ερωτευμένοι» φιλοξενείται στον χώρο τέχνης «Στοart Κοραή». Εως 8/11. Κοραή 4.

• «Πέρα από το καθήκον», έκθεση φωτογραφίας με θέμα τη διάσωση χιλιάδων Εβραίων χάρη στην ανθρωπιστική δράση Ισπανών διπλωματών κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Εως 19/10. Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, λεωφ. Στρατού 2, Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή