Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Με τη Γιώτα Φέστα στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει από σήμερα ο «Γυάλινος κόσμος» του Τένεσι Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Γλυκερίας Καλαϊτζή, από τη θεατρική ομάδα Passatempo. Στις 9.30 μ.μ. Θέατρο Τ. Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16, Θεσσαλονίκη.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Ελαφρά ελληνικά τραγούδια» (εκδ. Μεταίχμιο) και συζήτηση με τον συγγραφέα Αλέξη Πανσέληνο στο βιβλιοπωλείο «Επίκεντρο». Στις 7.30 μ.μ. Αγίων Αναργύρων 5, Αγιοι Ανάργυροι.

• Ομαδική έκθεση «Athens in Tank» με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Στις 8 μ.μ. Εως 3/11. Space 52, Καστοριάς 52.

• Τα θέματα της μετανάστευσης και της προσφυγιάς πραγματεύεται η έκθεση «Outcast Europe». Εως 27/10. Μπάγκειον, πλατεία Ομονοίας.

• Οι Αμερικανοί καλλιτέχνες του δρόμου (street artists) παρουσιάζουν τη δουλειά τους δίπλα σε Ελληνες ομοτέχνους, στην έκθεση «Wall & Streets – NY meets Athens». Στις 7 μ.μ. Εως 12/12. Γκαλερί Alibi, Σαρρή 12.

• «Πλατεία Θεάτρου ξανά», αυτός είναι ο τίτλος της δράσης του Δήμου Αθηναίων για την αναβίωση της πλατείας και σήμερα διοργανώνεται ανοιχτό πάρτι με DJ’s Set και χάπενιγκς, ενώ τα καταστήματα της περιοχής έχουν ειδικό μενού και τιμές. Πλατεία Θεάτρου.

• Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και οι «Τακίμ» σε μια μεγάλη συναυλία με όλα τα αγαπημένα τραγούδια της και παραδοσικές μουσικές. Συμμετέχει και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Στις 9 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου και παραλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή