Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση ζωγραφικής του Χρόνη Μπότσογλου με τίτλο «Ο χρόνος της μνήμης και ο χρόνος της ύπαρξης», ένα εικαστικό γεγονός σε επιμέλεια του ιστορικού τέχνης Γιώργου Μυλωνά. Στις 7.30 μ.μ. Εως 10/11. Γκαλερί Σκουφά, Σκουφά 4.

• Την παράσταση «Ζωρζ Νταντέν: Ο άναυδος σύζυγος» του Μολιέρου σκηνοθετεί η Μαριάννα Κάλμπαρη στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν. Στις 9.15 μ.μ. Φρυνίχου 14, Πλάκα.

• Το βιβλίο «Δημόσιος χώρος εν αναμονή» (εκδ. Ιανός) των Πρόδρομου Νικηφορίδη και Μπερνάρ Κουόμο παρουσιάζουν οι Η. Κωνσταντόπουλος, Κων. Μωραΐτης και Δημ. Ρηγόπουλος στον Ιανό. Στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

• Το διήμερο διεθνές συμπόσιο «Γιατί διαβάζουμε; Ο ρόλος του συγγραφέα και του βιβλίου τον 21ο αιώνα» διοργανώνει η Εταιρεία Συγγραφέων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στις 11 π.μ. Ακαδημίας 50.

• Η Ελληνοαμερικανική Ενωση, στο πλαίσιο του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χαρακτικής και Εκτυπώσεων, παρουσιάζει την έκθεση «Τελικά γράφω ή σχεδιάζω;», με χαρακτικά του σπουδαίου συγγραφέα Γκίντερ Γκρας. Εως τις 8/11. Στις 7 μ.μ. Μασσαλίας 22.

• «60 ποιητές και 1 μεταφραστής», στην εκδήλωση όπου θα μιλήσει ο Γάλλος Μισέλ Βολκοβίτς για τις εκδόσεις Le miel des Anges και τον τελευταίο τόμο της ανθολογίας για τους Ελληνες ποιητές του 21ου αι. Στις 7.30 μ.μ. «Επί Λέξει», Ακαδημίας 32.

• Το κουαρτέτο του σπουδαίου Βρετανού σαξοφωνίστα Nat Birchall φιλοξενεί στις νέες μουσικές του βραδιές, «Ιthaca – Path to music», το Beton 7. Στις 9.30 μ.μ. Πύδνας 7.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή