Για τους εραστές του ραδιοφώνου

Για τους εραστές του ραδιοφώνου

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα αυτοκίνητο εν κινήσει κι ένα χαλασμένο ραδιόφωνο, που αλλάζει συνεχώς σταθμούς, τραγούδια – μόνο του. Ενα ανεξέλεγκτο ζάπινγκ, αλλά ίσως γι’ αυτό είναι τόσο συναρπαστικό. Με αυτόν τον τρόπο αποφάσισε ένας… αμετανόητος ραδιοφωνατζής, ο Χρήστος Παπαμιχάλης, να γιορτάσει τα 20 χρόνια του στο ραδιόφωνο: έφτιαξε το RADIOTRIP, μια εκπομπή-παράσταση, με το ρεπερτόριο και την ατμόσφαιρα του γνώριμου ραδιοφωνικού «Soundtrack της Νυχτιάς». Και θα την παρουσιάσει στον Σταυρό του Νότου Plus, για τέσσερις Παρασκευές, αρχής γενομένης από σήμερα, με συνεπιβάτη τον Θοδωρή Μαυρογιώργη. Μαζί τους, καλλιτέχνες που o Χρήστος αγαπά κι άλλοι που βγήκαν από το ραδιόφωνο και μπήκαν στη ζωή του ως φίλοι. «Με κάποιους έχουμε μοιραστεί περισσότερα και με άλλους λιγότερα, αλλά με όλους κάτι έχουμε μοιραστεί. Μαζί μας, όμως, θα είναι και καινούργιοι φίλοι. Οι νέοι καλλιτέχνες, που θα έπαιζαν στο “Soundtrack της Νυχτιάς” αν υπήρχε ακόμα, που το ραδιόφωνο έχει την υποχρέωση να συστήνει», λέει ο ίδιος. Απόψε: Γιάννης Κότσιρας, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Απόστολος Ρίζος, Κόμης Χ.

26/10: Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης, Katerine Duska, Γιάννης Παπαγεωργίου, Sneaky Blackbird. 2/11: Φοίβος Δεληβοριάς, Παυλίνα Βουλγαράκη, Ορέστης Ντάντος, Λάμπης Κουντουρόγιαννης. 9/11: Κωστής Μαραβέγιας, Marietta Fafouti, Σπύρος Γραμμένος, Word of mouth, Γιώργος Ζιώρης, Γιάννης Μαργάρης.

​​Eναρξη στις 10.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή