Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• «Ρώμη, πόλη του μπαρόκ», διάλεξη από τον καθηγητή ιστορίας, ανάλυσης και θεωρίας της αρχιτεκτονικής στην ΑΣΚΤ, Ανδρέα Γιακουμακάτο, μια περιήγηση στο πολεοδομικό, αρχιτεκτονικό και κοινωνικό περιβάλλον της ιταλικής πρωτεύουσας. Στις 7 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, λεωφ. Συγγρού 364.

• Οι «Χοηφόροι» του Αισχύλου παρουσιάζονται από την ομάδα Terre de Semis, σε σκηνοθεσία Ειρήνης Φαναριώτη. Θέατρο του Νέου Κόσμου. Στις 9.15 μ.μ. Αντισθένους 7 & Θαρύπου.

• «Twin Peaks Halloween Party» για μια νύχτα στον παράξενο κόσμο της πιο cult τηλεοπτικής σειράς. Στις 10 μ.μ. Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5.

• Η γκαλερί Αντωνοπούλου παρουσιάζει την ατομική έκθεση γλυπτικής της Αννας Λάσκαρη με τίτλο «Extreme singularities». Από τις 2 μ.μ. Αριστοφάνους 20, Ψυρρή.

• Συζήτηση με θέμα «Η αστυνομική λογοτεχνία των Βορείων Χωρών: Μυθοπλασία ή καθρέφτης της κοινωνίας τους;» διοργανώνουν οι εκδόσεις Διόπτρα, Καλέντης, Μεταίχμιο, Φανταστικός Κόσμος και Ψυχογιός, με ξένους κριτικούς βιβλίων και συγγραφείς. Στις 7 μ.μ. Ινστιτούτο Γκαίτε, Ομήρου 14.

• Ο πιανίστας Νίκος Λαάρης σε ένα ρεσιτάλ με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Λέοναρντ Μπέρνσταϊν. Στις 8.30 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Το Μουσείο Ακρόπολης φιλοξενεί το Κουαρτέτο Εγχόρδων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, για μια ξεχωριστή συναυλία μουσικής δωματίου στην αίθουσα του Παρθενώνα, με έργα Μπαχ, Μπετόβεν και Μπραμς. Στις 6 μ.μ. Διον. Αρεοπαγίτου 15.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή