Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Οι Γερμανοί Ensemble Mini εμφανίζονται στο Ωδείο Αθηνών. Στις 8.30 μ.μ. Καραολή και Δημητρίου 3.

• Επαναλαμβάνεται λόγω επιτυχίας η προβολή του ντοκιμαντέρ «Bauhaus – Μοντέλο και μύθος» στο Ινστιτούτο Γκαίτε. Στις 8.30 μ.μ. Ομήρου 14.

• Το Ινστιτούτο Θερβάντες και η Ελληνοαμερικανική Ενωση παρουσιάζουν τον Κύκλο Σύγχρονου Ισπανικού Κινηματογράφου 2018, με προβολές όλες τις Τετάρτες του μήνα. Στις 7.30 μ.μ. Μασσαλίας 22.

• Διοργανώνεται σήμερα εκδήλωση λόγου στο Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης με τίτλο «Χρήσεις της ιστορικής φωτογραφίας». Είσοδος ελεύθερη. Στις 7 μ.μ. Βασιλίσσης Ολγας 68, Θεσσαλονίκη.

• Εγκαινιάζεται σήμερα η μεγάλη έκθεση «Αρωμα Γυναίκας στην Ελληνική Ζωγραφική», με 85 εξαίρετους πίνακες της νεοελληνικής ζωγραφικής και σκοπό να προβάλει την εικόνα της γυναίκας στους δύο αιώνες του ελεύθερου εθνικού μας βίου. Εως 3/2/19. Στις 8 μ.μ. Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9.

• Ο μετεωρίτης SERES από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Βιέννης έρχεται στην Αθήνα για την έκθεση «200 Χρόνια και 80 Ημέρες: Από τον SERES στην Ανταρκτική». Εως 30/11. Στις Μουσείο των Ηρακλειδών, Απ. Παύλου 37, Θησείο.

• Μουσικές από διάφορες γωνιές του κόσμου στη βραδιά με τους Los Dos o Mas, που έρχονται στο Faust για ένα κεφάτο live. Στις 10 μ.μ. Faust Bar Theater Arts, Αθηναΐδος και Καλαμιώτου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή