Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η Aντζέλικα Ντασκ ξεκινάει τις χειμερινές ζωντανές εμφανίσεις της από το Faust, σε ένα λάιβ με καλλιτεχνική επιμέλεια της Μυρτώς Κοντοβά και καλεσμένους τον Ησαΐα Ματιάμπα και την Ξένια Ντάνια. Στις 9.30 μ.μ. Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12.

• Ξεκινάει η έκθεση της εικαστικού Αλις Ποτς με τίτλο «Sweat – Athens», και ο εκθεσιακός χώρος της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση γεμίζει με κρυστάλλινα αντικείμενα τέχνης από τον ιδρώτα αθλητών και χορευτών. Εως 27/11. Λεωφ. Συγγρού 107.

• Η Αιμιλία Ράπτη , η Φαίη Νικολοπούλου και η Κατερίνα Καραμπάτσα ερμηνεύουν τραγούδια από την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Στις 8.30 μ.μ. Αίθουσα Συναυλιών «Φίλιππος Νάκας», Ιπποκράτους 41.

• Προβολή της ταινίας «Οι ρομαντικοί εξόριστοι» (2015) του Jonas Trueba. Στις 7.30 μ.μ. Ελληνοαμερικανική Ενωση. Μασσαλίας 22.

• Εκδήλωση με θέμα «Η ανοικτή κοινωνία και οι εχθροί της στην Ευρώπη σήμερα» διοργανώνεται από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Κοινωνικών και Αναπτυξιακών Μελετών. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης. Στις 7 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη 1.

• Ατομική έκθεση της Αλίκης Παναγιωτοπούλου με τίτλο «Drawers» εγκαινιάζεται στο πλαίσιο του «A Book Affair», που οργανώνουν το Radio Athènes και το Ινστιτούτο Γκαίτε. Στις 7.30 μ.Μ. Πετράκη 15, Αθήνα.

• Παρουσίαση του βιβλίου της Αμάντας Μιχαλοπούλου «Μπαρόκ» (εκδ. Καστανιώτης) στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες. Στις 7.30 μ.μ. Σπύρου Μερκούρη 62.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή