Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Πρεμιέρα για την παράσταση «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα», σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Τζένη Καρέζη, Ακαδημίας 3.

• Η Κατερίνα Μακαβού στον «Σταυρό του Νότου Plus» με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της single «Τα χέρια τους σφιχτά». Στις 9.30 μ.μ. Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος.

• Η Ηρώ Σαΐα με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη και τον Παντελή Ντζιάλα σε μια βραδιά παραδοσιακής μουσικής. Στις 9.30 μ.μ. Θέατρο Μικρό Γκλόρια, Ιπποκράτους 7.

• Παρουσίαση της εκδοσης «Μιχάλης Κατσαρός, μείζονα ποιητικά» (εκδ. Τόπος) με τρεις ποιητικές συλλογές και ανέκδοτα ποιήματα σε επιμέλεια Αρη Μαραγκόπουλου. Συζητούν οι Στάθης Κουτσούνης, Γιώργος-Ικαρος Μπαμπασάκης και Παντελής Μπουκάλας. Στις 8 μ.μ. Polis Art Cafe, Πεσμαζόγλου 5.

• H Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων τιμώντας την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών διοργανώνει συναυλία με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Ελλη Πασπαλά. Στις 8.30 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Eκθεση έργων 60 μελών του Φωτογραφικού Κύκλου με τίτλο «Εικόνες καθημερινότητας» εγκαινιάζεται σήμερα. Στις 8 μ.μ. Ελληνοαμερικανική Ενωση, Μασσαλίας 22.

• «Can you hear the sirens moan», ο στίχος του Νιλ Γιανγκ γίνεται αφορμή για μια εικαστική συνάντηση με τέσσερις καλλιτέχνιδες από Ελλάδα και εξωτερικό. Η έκθεση πλαισιώνεται από παράλληλες δράσεις στη γύρω περιοχή της Κυψέλης. Στις 6 μ.μ. Snehta Residency, Επτανήσου 32.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή