Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η σκωτσέζικη μπάντα Mogwai με τον post-rock ήχο επιστρέφει ξανά στην Ελλάδα τιμώντας τους πολυάριθμους οπαδούς της. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς Academy, Πειραιώς 117.

• Δημοπρασία από τον Πέτρο Βέργο με έργα Ελλήνων καλλιτεχνών και στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αποκατάσταση του κτιρίου του ΕΛΙΑ στην Πλάκα διοργανώνει το ΜΙΕΤ στο Μέγαρο Εϋνάρδου. Στις 7 μ.μ. Αγ. Κωνσταντίνου 20 και Μενάνδρου.

• Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Θοδωρή Γρηγοριάδη «Γιατί πρόδωσα την πατρίδα μου» (εκδ. Πατάκη) στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες. Στις 7.30 μ.μ. Σπ. Μερκούρη 62, Παγκράτι.

• Tα γιορτινά του φοράει το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τα φώτα στον γιορτινό διάκοσμο θα ανάψουν, με μια γιορτή στις 6 μ.μ., με οικοδεσπότη τον ηθοποιό Γιώργο Νανούρη, τραγούδια από την παιδική χορωδία της ΕΛΣ και σόου στο παγοδρόμιο από επαγγελματίες αθλητές του πατινάζ. Λεωφ. Συγγρού 364.

• Την εικαστική ομαδική έκθεση «Probable Wonderful? » με τη συμμετοχή 10 καλλιτεχνών διοργανώνει το Athens Intersection, επιστρέφοντας στον τόπο όπου γεννήθηκε, στην παλαιά Αποθήκη Χάρτου. Εως 13/12. Χρυσοσπηλιωτίσσης 3.

• Ρεσιτάλ με τίτλο «But the greatest is love», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία του ΚΠΙΣΝ, από την τραγουδίστρια και ποιήτρια Λένια Ζαφειροπούλου και τον σολίστα Θοδωρή Τζοβανάκη. Την Κυριακή 2/12 στις 9 μ.μ. Στον Φάρο, ΚΠΙΣΝ, λεωφ. Συγγρού 364.

• Εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τον θάνατο της συγγραφέως Μαργαρίτας Καραπάνου, με θεατρική ανάγνωση των έργων της, βιντεοπροβολές, φωτογραφικό υλικό κ.ά. Τη Δευτέρα 3/12 στις 9 μ.μ. Kinonό, Φαλήρου 48, Κουκάκι.

• Παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίνας Ρήγου «Από την ψηφιακή επανάσταση στην ψηφιακή επιτήρηση. Νέα μέσα, δημοσιότητα και πολιτική» (εκδ. Σιδέρη), για τη σχέση παραδοσιακών και νέων μέσων με σημαντικούς ομιλητές. Τη Δευτέρα 3/12 στις 6 μ.μ. Polis Art Café. Αίθριο Αρσακείου Μεγάρου, Πεσμαζόγλου 5.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή