Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Μία από τις διασημότερες  όπερες του γαλλικού ρεπερτορίου, η «Μανόν» του Ζιλ Μασνέ, επιστρέφει στην Εθνική Λυρική Σκηνή σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού – Κλεάντε Ρούσο, σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου και με διανομή διεθνούς επιπέδου. Για 8 παραστάσεις. Πρεμιέρα στις 7.30 μ.μ. ΕΛΣ, ΚΠΙΣΝ, λεωφ. Συγγρού 364.

• Την έκθεση «Μεσαιωνικοί θησαυροί από το Κρατικό Αρχαιολογικό Μουσείο Βαρσοβίας» διοργανώνει το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο. Eως 13/1/19. Βασ. Σοφίας 22.

• H έκθεση «Κρήτη. Αναδυόμενες πόλεις: Aπτερα – Ελεύθερνα – Κνωσός. Τρεις αρχαίες πόλεις ζωντανεύουν» με περίπου 500 αρχαιότητες εγκαινιάζεται σήμερα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Διάρκεια έως 30/4. Νεοφύτου Δούκα 4.

• Ημερίδα με θέμα «Προστασία του εθνικού πλούτου των γεφυρών» διοργανώνει το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Ενωσης Γεφυροποιίας στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών Στις 3 μ.μ. Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Παπάγου.

• Σημαντικά έργα ζωγραφικής και χαρακτικής από τη συλλογή έργων τέχνης της Alpha Bank περιλαμβάνει η έκθεση «Η συλλογή της Alpha Bank. Ελληνική τέχνη από το 1960 έως σήμερα», που διοργανώνουν η τράπεζα και το ΜΟΜus. Εως 3/2/19. Αποθήκη Β1 του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

• Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου IANOS «Συναντήσεις με συγγραφείς», ο συγγραφέας Δημήτρης Νόλλας συνομιλεί με τον δημοσιογράφο Νίκο Θρασυβούλου. Στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή