Εκθεση: Χαράζουν τέχνη και ζωή… υπό πίεση!

Εκθεση: Χαράζουν τέχνη και ζωή… υπό πίεση!

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό πίεση! Και ποιος δεν βρίσκεται σε αυτή μέσα σε μία καθημερινότητα οι ρυθμοί και τα προβλήματα της οποίας συχνά μας δημιουργούν ένα δυνατό, πιεστικό βρόχο; «Υπό πίεση…» είναι ο τίτλος της έκθεσης χαρακτικών έργων στον χώρο τέχνης ETCH INK (Αργυρουπόλεως 16 και Κλεφτών & Αρματολών 20, Λυκαβηττός). Εξι καλλιτέχνες –οι Judy Attwood,  Αντιγόνη Βαλέρη, Στέλλα Βαρδάκη, Ελένη Γιούργου, Τάνια Δρογώση και Χρήστος Μαγγανάς– επέλεξαν τον χαρακτικό λόγο για να αποφορτίσουν την έντασή τους, να αποδεσμεύσουν την έκφρασή τους, να αντικαταστήσουν τον παλμό της πίεσης με μία καλλιτεχνική πρόταση.

Oι έξι εικαστικοί, που συνεργάζονται με το εργαστήριο του Κέντρου Χαρακτικής Αθηνών – Pandolfini& Σιατερλή, παρουσιάζουν μία σειρά χαλκογραφίες και λινολαιογραφίες των δύο τελευταίων χρόνων. Αλλοι καταθέτουν τα οράματά τους, άλλοι τις εμμονές τους, άλλοι  δημιουργούν τους δικούς προσωπικούς κόσμους και λειτουργούν μέσα σ’ αυτούς, άλλοι ιχνηλατούν την πραγματικότητα και αποτυπώνουν μεθοδικά την έρευνά τους.

Η έκθεση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου. Ωρες λειτουργίας κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή 5.30 μ.μ.-9 μ.μ., κάθε Σάββατο 11 π.μ.-3 μ.μ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή