Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Μουσική συναυλία με τίτλο «Αριστουργήματα του όψιμου μπαρόκ» πραγματοποιείται στο ιστορικό Θέατρο Απόλλων της Σύρου από την Ορχήστρα Δωματίου και τον κόντρα τενόρο Νίκο Σπανάτη στο πλαίσιο του 15ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κυκλάδων. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Απόλλων, Ερμούπολη, Σύρος.

– Συνεχίζεται τo 14o Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας και παρουσιάζεται μουσική συναυλία με την Ευτυχία Βενιωτά στο πιάνο, την Ελενα Μαραγκού (μεσόφωνος) και τον Μάριο Σαραντίδη (βαρύτονος) στο τραγούδι. Στις 9 μ.μ. Αυλή του Ναού του Σωτήρος, Αίγινα.

– Ολοκληρώνεται το «Samos Young Artists Festival 2019» με τη συναυλία Cuarteto SolTango με μουσική από τη χρυσή εποχή του τανγκό. Στις 8.30 μ.μ. Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου, Σάμος.

– Διπλή έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «10+10», της Λουκίας Καποδίστρια και της Καλλιόπης Ζιάκα, οργανώνεται στη Βιβλιοθήκη Ενορίας Μπανάτου στη Ζάκυνθο από το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου «Αληθώς». Εως 15/8. Επαρχ. Οδ. Σαρακίνας – Αγίου Κήρυκα, Ζάκυνθος.

– Στο πλαίσιο των δράσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019» του Δήμου Ανατολικής Μάνης διεξάγεται η ομαδική έκθεση με τίτλο «Συνάντηση εικαστικών 2019» με καλλιτέχνες διαφορετικής γενιάς που έχουν ως συνδετικό κρίκο τη Μάνη. Εως τις 20/8. Πολιτιστικό Κέντρο Κότρωνα.

– Ο Χώρος Τέχνης «δ.» παρουσιάζει την ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Συγγενείς Διαφορετικότητες ΙΙΙ». Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιούνται συναντήσεις και συζητήσεις με τους καλλιτέχνες. Εως 30/8. Χατζηαργύρη 4 – Ιάσονος, Βόλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή