Εορταστικές εκδηλώσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Εορταστικές εκδηλώσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται έως 12 Ιανουαρίου η έκθεση «Βιβλία καλλιτεχνών της συλλογής Tériade: Picasso, Matisse, Miro, Le Corbusier κ.ά.». στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου θα παραμείνει στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων το «Christmas Factory», με παγοδρόμιο, παιχνίδια και άλλα δρώμενα για παιδιά από τις 10 π.μ. ως τις 10 μ.μ.

Ρεβεγιόν στο Half Note Jazz Club με το συγκρότημα Jump ‘n Jive από την Ολλανδία, στη 1 μ.μ.

Οι Penny & The Swinging Cats μαζί με μια ομάδα 14 μουσικών ερμηνεύουν κομμάτια από το άλμπουμ τους «Retro» και διασκευές τραγουδιών των Ν. Γούναρη, B. Goodman, Fr. Sinatra, B. Rich κ.ά. από τη 1 π.μ. στο Gazarte (Βουτάδων 32-34).

Ο Πάνος Μουζουράκης διαβάζει παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες για την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου» στις 12 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24).

Παραμονή πρωτοχρονιάς με τον Μύρωνα Στρατή και τον Ησαΐα Ματιάμπα στις 12.30 π.μ. στο Σταυρό του Νότου (Φραντζή και Θαρύπου 35-37).

Τελευταία ημέρα της περιοδικής έκθεσης «Φωτιά και νόμισμα. Αρχαιολογία και φωτιά» στο Νομισματικό Μουσείο.

Τελευταία παράσταση για το «Παραμύθι των Χριστουγέννων» σε σύλληψη και κείμενα Σάσας Βούλγαρη, με την την Ορχήστρα της Παιδικής Σκηνής και την Παιδική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στις 11 π.μ. στο Θέατρο Ολύμπια.

Η καθιερωμένη γιορτή των εκδόσεων Γαβριηλίδη για την υποδοχή του νέου χρόνου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 3 μ.μ. στον χώρο τους (Αγ. Ειρήνης 17).

Μουσικό δρώμενο από τον κιθαρίστα Τηλέμαχο Μούσα και την μπάντα του με τη συμμετοχή της ερμηνεύτριας Σάσας Παπαλάμπρου στη 1 μ.μ. στο Επίπεδο Αναχωρήσεων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Συνεχίζονται έως τις 22 Φεβρουαρίου οι εικαστικές εκθέσεις «Occupy time» της Melanie Hill και «Nightly» της Μπέτυς Φωτίου στην γκαλερί Vamiali’s (Σάμου 1).

’τομα με προβλήματα όρασης οδηγούν τους επισκέπτες στη βιωματική έκθεση «Dialogue in the Dark», που φιλοξενείται στο θέατρο Badminton.

Eως 5 Ιανουαρίου συνεχίζεται η έκθεση «Ελληνικές Θάλασσες. Ένα φωτογραφικό ταξίδι μέσα στο χρόνο» στο Μουσείο Μπενάκη (κτίριο οδού Πειραιώς).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή