«Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

«Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» συνεχίζεται και σε άλλους Δήμους της Αττικής, προσκαλώντας το κοινό να συμμετέχει σε δωρεάν, ανοιχτές εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα στο πλαίσιο του ομώνυμου προγράμματος. Κεντρικός στόχος του προγράμματος είναι, τόσο η γνωριμία των πολιτών με το ΚΠΙΣΝ και τη φιλοσοφία του, όσο και του ίδιου του ΚΠΙΣΝ με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των μελλοντικών επισκεπτών του.

Επόμενοι σταθμοί του προγράμματος «Ταξίδι προς το ΚΠΙΣΝ» είναι οι Δήμοι Μεγαρέων, Αλίμου, Σπάτων – Αρτέμιδος και Αμαρουσίου, όπου το διάστημα μεταξύ 13 και 21 Σεπτεμβρίου θα δοθεί η ευκαιρία στους κατοίκους των παραπάνω Δήμων, μέσα από οργανωμένες ξεναγήσεις στο εργοτάξιο του ΚΠΙΣΝ, να έρθουν σε επαφή με το έργο αυτό, που φιλοδοξεί να προσφέρει ανοιχτή πρόσβαση στην Παιδεία και τις Τέχνες, καθώς και ένα ζωτικό χώρο αστικού πρασίνου.

Ειδικότερα, η ξενάγηση για τους δημότες Μεγαρέων θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, για τους δημότες Αλίμου στις 14 Σεπτεμβρίου, για τους δημότες Σπάτων-Αρτέμιδος στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ για τους δημότες Αμαρουσίου στις 21 Σεπτεμβρίου. Εκεί, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο χώρο που σε λίγο καιρό θα «πλημμυρίσει» από μουσική, βιβλία και πράσινο, βλέποντας από κοντά τόσο τα σχέδια του έργου όσο και την πρόοδο των εργασιών. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις ξεναγήσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις αντίστοιχες Δημοτικές Βιβλιοθήκες και να δηλώσουν συμμετοχή.

Δείτε το συνολικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ ή στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ .

Το Πρόγραμμα «Ταξίδι προς το ΚΠΙΣΝ» υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), από το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την ΕΛΣ , την EBE,  τον οργανισμό Future Library  και την περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή