ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Be a student for a week στη Σχολή Βακαλό

vakalo
vakalo2

Ζήσε για μια εβδομάδα την εμπειρία "Βακαλό", δωρεάν!

Από 14 έως 18 Σεπτεμβρίου η Σχολή Βακαλό Art & Design διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τον εκπαιδευτικό κύκλο "Be a student for a week", γνωστό και ως Β4+, ο οποίος παρέχεται δωρεάν και είναι ανοιχτός σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Το "Be a student for a week" περιλαμβάνει 4 αντιπροσωπευτικά μαθήματα του Α' Έτους και ολοκληρώνεται με 1 ειδικά σχεδιασμένο workshop. Ο κύκλος αποσκοπεί στην άμεση, βιωματική γνωριμία με το Design και προσφέρει μια "εκ των έσω" εμπειρία του προγράμματος σπουδών και της εκπαιδευτικής ζωής στη Βακαλό.

Η επιτυχία που έχει ήδη καταγράψει το "Be a student for a week" οφείλεται στο ότι συμπυκνώνει την ουσία του Design μαζί με τα σημαντικά χαρακτηριστικά των σπουδών "Βακαλό" – τον αυτοσχεδιασμό, τη φαντασία, τη χαρά της δημιουργίας, την καθοδήγηση των εμπνευσμένων δασκάλων. Με αυτό τον τρόπο η Σχολή προσφέρει ένα πενθήμερο ελεύθερης δημιουργικότητας, ενώ συγχρόνως δίνει το στίγμα της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας της.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στη Γραμματεία της Σχολής. Σε περίπτωση υπεράριθμων αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η παρακολούθηση του "Be a student for a week" δεν συνεπάγεται καμία δέσμευση για εγγραφή σε κάποιο από τα προγράμματα της Σχολής.

Κολλέγιο Βακαλό Art & Design
Λάμπρου Κατσώνη 26, Λυκαβηττός, Αθήνα 11471
Τ: 210 6442514
F: 210 6444840
Ε: [email protected]
W: vakalo.gr