ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Το ελληνικό Design έχει τη σφραγίδα της Βακαλό

vakalo1
vakalo2--2

Χώροι, αντικείμενα, εικόνες. Το Design υπάρχει παντού: στην εργασία, στη διασκέδαση, στην επικοινωνία, στην οικονομία. Η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται από αυτό. Και η ποιότητα του Design εξαρτάται από το χώρο στον οποίο καλλιεργείται. Το ελληνικό Design έχει τη σφραγίδα της Βακαλό.

ιστορία

Η ιστορία του Design στην Ελλάδα είναι η ιστορία της πρώτης σχολής που άρχισε να το διδάσκει πριν από 57 χρόνια. Μια διαδρομή που τη χαρακτηρίζει η πρωτοπορία, η φαντασία και η φιλικότητα.

πρωτοπορία

Η πορεία της Σχολής ορίζεται από συνεχείς καινοτομίες στην εκπαίδευση, στην τεχνογνωσία, στα έργα των σπουδαστών. Το πρωτοποριακό πνεύμα διαπερνά τις σπουδές και γίνεται οδηγός του μελλοντικού δημιουργού.

φαντασία

Βασικός στόχος της Βακαλό είναι ο δημιουργικός συνδυασμός του καλλιτεχνικού ταλέντου, της μόρφωσης και της κριτικής σκέψης. Από το συνδυασμό αυτό γεννιέται η ουσία του Design – η εμπνευσμένη φαντασία.

φιλικότητα

Η Σχολή διαφυλάσσει την οικογενειακή ατμόσφαιρα του παραδοσιακού σχολείου. Η οικειότητα αποτελεί θεμέλιο των σπουδών, που καλλιεργεί τα απαραίτητα συστατικά του Design: το ήθος και τη φιλικότητα.

Το Design απαιτεί κάτι περισσότερο από "κατάρτιση", "δεξιότητες" και "γνώσεις". Η Βακαλό θα σε μυήσει σε αυτή τη δημιουργική τέχνη, γιατί είναι η σχολή που την έφερε στην Ελλάδα και συνεχίζει να την οδηγεί.

Βακαλό Art & Design
Λάμπρου Κατσώνη 26, Λυκαβηττός, Αθήνα
210 6442514
www.vakalo.gr