Αναδρομική έκθεση ζωγραφικής της Νεφέλης Φάλαρη

Αναδρομική έκθεση ζωγραφικής της Νεφέλης Φάλαρη

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους άνυδρους καιρούς που ζούμε, όπου περισσεύει η αγωνία και η κατήφεια, η έκθεση ζωγραφικής της Νεφέλης Φάλαρη "Τα δώρα",  έρχεται να μας θυμίσει οτι ακόμα και μέσα στην πιο σκοτεινή ημέρα, ο ήλιος βρίσκει τρόπο να κάνει το πέρασμά του στη ζωή μας. Κι αν θελήσουμε να πάρουμε το βλέμμα μας, έστω και φευγαλέα απ΄ αυτά που μας βασανίζουν, θ΄αντιληφθούμε οτι η ζωή είναι πάντα εδώ, δώρο μοναδικό πού επιμένει να μας ακολουθεί παντού ανεξάρτητα απ΄ τις συνθήκες. Γιατί αυτή είναι η φύση μας: να ζούμε την ειρήνη έστω κι αν οι καιροί είναι ταραγμένοι, να διατηρούμε τη γαλήνη του νου, ακόμα και μέσα στην οχλοβοή, να είμαστε διατεθειμένοι να μοιραζόμαστε τη δροσιά της αγάπης, αδιαφορώντας για τις φωνές που κραυγάζουν πως τάχα  δεν υπάρχει πια θέση γι΄ αυτήν.

Στη ζωή του καθενός μας, έρχονται ώρες πού κάνουμε «ταμείο». Και τότε συνειδητοποιούμε οτι σε όλους μας, χωρίς καμμιά διάκριση, η ζωή μοίρασε τά δώρα της, απλόχερα. Αν τα δεχτούμε ή όχι, είναι προσωπική επιλογή. Πάντως η έκθεση "Τα δώρα" της Νεφέλης Φάλαρη, προτείνει με τον δικό της χαμηλόφωνο μα δυναμικό τρόπο, ένα διάλογο με τον επισκέπτη που ίσως βρει εκεί το δικό του αθέατο πέρασμα για να ξαποστάσει.

Στον πολυχώρο Νεφέλη, Κυρίλλου Λουκάρεως 6, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου εγκαινιάζεται η αναδρομική έκθεση ζωγραφική τής Νεφέλης Φάλαρη, «Τα δώρα».  Η διάρκεια της έκθεσης είναι έως την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.

Οι ώρες επισκέψεων είναι:

Τρίτη & Πέμπτη: 12.00-15.00 και 17.00-20.00

Τετ & Παρασκ 17.00-20.00

Σάββ 12.00-15.00

Νεφέλη-Culture

Xώρος Λόγου, Τέχνης & Πολιτισμού

Κυρίλλου Λουκάρεως 6, Λυκαβηττός

Τ: 213 030 2423

www.nefeli-cult.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή