“Ο Μαγικός Κόσμος των Δέντρων” από τις εκδόσεις «Παπασωτηρίου»

“Ο Μαγικός Κόσμος των Δέντρων” από τις εκδόσεις «Παπασωτηρίου»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλωσήρθατε στο δάσος, στον μαγικό κόσμο των δέντρων.

Ξέρατε ότι τα δέντρα ανταλλάσσουν μεταξύ τους κρυφά, «υπόγεια» μηνύματα; Ξέρατε ότι εκτός από τα παιδιά τους, προσέχουν τη γιαγιά, τον παππού και όλη την οικογένεια;

Μην σας ξεγελά η ακινησία τους – τα δέντρα κρύβουν πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνουν…

Μάθετε για την καταπληκτική φυσική επιστήμη των δέντρων σε αυτό το πανέμορφο εικονογραφημένο βιβλίο γνώσεων. Από το υψηλότερο κλαδί και το φύλλο μέχρι τον περίπλοκο ιστό των ριζών, κάθε μέρος ενός δέντρου παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξή του και στον οικότοπο ολόκληρου του δάσους.

Ξέρατε ότι τα δέντρα φροντίζουν το ένα το άλλο και ότι όλο το δάσος συνδέεται; Το βιβλίο παρασύρει τα παιδία σε ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης, δείχνοντας τους πόσο ιδιαίτεροι είναι αυτοί οι ισχυροί οργανισμοί.

Ανακαλύψτε πώς επικοινωνούν και προειδοποιούν το ένα το άλλο για τους θηρευτές, πώς καλλιεργούν τα δίκτυά τους, καταγράφουν το παρελθόν και προβλέπουν το μέλλον για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους.

Μάθετε εκπληκτικές πληροφορίες για τα δέντρα, γνωρίστε εξαιρετικά δέντρα από όλο τον κόσμο και μάθετε για τα ενδιαιτήματα που δημιουργούν.

Ανακαλύψτε τι προσφέρουν τα δέντρα σε εμάς και πώς να κάνετε την κοινότητά σας πιο πράσινη, φυτεύοντας το δικό σας δέντρο!

Για ηλικίες 6+

Συγγραφείς: Jen Green

ISBN13: 978-960-491-131-8

Έτος Έκδοσης: 2019

Βιβλιοδεσία: Σκληρό Εξώφυλλο

Διαστάσεις: 28 x 23

Σελίδες 80

Λιανική τιμή: 15,50€

Ο μαγικός κόσμος των δέντρων_Ξεφύλλισέ το.pdf

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή