ΒΙΒΛΙΟ

“Περί της καταγωγής των ειδών” από τις εκδόσεις «Παπασωτηρίου»

“Περί της καταγωγής των ειδών” από τις εκδόσεις «Παπασωτηρίου»

Από την εκπληκτική ποικιλομορφία  πλασμάτων μέχρι τον αγώνα για επιβίωση,  και από τα μικροσκοπικά βακτήρια μέχρι το θαυμαστό Δέντρο της Ζωής, σε αυτή την υπέροχα εικονογραφημένη διασκευή του περίφημου βιβλίου του Δαρβίνου, θα ανακαλύψετε την επαναστατική θεωρία του, που άλλαξε το πώς βλέπουμε τον κόσμο.
Την Εξέλιξη.

Το βιβλίο είναι η μόνη εικονογραφημένη διασκευή που έγινε ποτέ για το βιβλίο του Κάρολου Δαρβίνου Περί της Καταγωγής των Ειδών.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος της ιστορικής πορείας μας, οι περισσότεροι άνθρωποι πίστευαν ότι όλα τα ζωντανά πλάσματα δημιουργήθηκαν μονομιάς. Ωστόσο, ορισμένοι φιλοπερίεργοι επιστήμονες αμφισβητούσαν αυτές τις ιδέες και το 1859 ο Κάρολος Δαρβίνος, φυσιοδίφης και βιολόγος, έγραψε ένα διάσημο βιβλίο με τίτλο Περί της Καταγωγής των Ειδών, το οποίο θα άλλαζε τις απόψεις των ανθρώπων για την προέλευση των διάφορων ειδών.

Συγκεντρώνοντας τις παρατηρήσεις του Δαρβίνου από τα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο και την πρωτοποριακή ερμηνεία του για το πως τα είδη σχηματίζονται, αναπτύσσονται και μεταβάλλονται κατά τη διάρκεια εκατοντάδων χιλιάδων χρόνων, το Περί της Καταγωγής των Ειδών είναι σήμερα εξίσου επίκαιρο και σημαντικό.

Η μοριακός βιολόγος και εικονογράφος Sabina Radeva εμπνευσμένη από αυτό το διάσημο βιβλίο δημιούργησε ένα όμορφο εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά. Οι εντυπωσιακές εικόνες ζωντανεύουν την θεωρία της Εξέλιξης για τους μικρούς αναγνώστες και όχι μόνο.

Με προσεγμένο κείμενο και πανέμορφες εικόνες η συγγραφέας διηγείται την ιστορία της Εξέλιξης με σαφήνεια, χιούμορ και μεγάλη γοητεία.

Για ηλικίες 6+

Συγγραφείς: Κάρολος Δαρβίνος
Διασκευή Sabina Radeva
ISBN13: 978-960-491-129-5
Έτος Έκδοσης: 2019
Βιβλιοδεσία: Σκληρό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 29 x 22
Σελίδες 64
Λιανική τιμή: 14,90€

Περί της καταγωγής των ειδών_Ξεφύλλισέ το.pdf