ΒΙΒΛΙΟ

Η Χάρις Αλεξίου θα παρουσιάσει το βιβλίο το οποίο μετέφρασε

i-charis-alexioy-tha-paroysiasei-to-vivlio-to-opoio-metefrase-2015334

Τη Δευτέρα 7 Απριλίου, η Χάρις Αλεξίου θα παρουσιάσει στο Public Συντάγματος το βιβλίο «Πάντα Ήρωες» το οποίο μετέφρασε.

Τα Public σας προσκαλούν τη Δευτέρα 7 Απριλίου στις 21.00 στην παρουσίαση του βιβλίου «Πάντα Ήρωες» το οποίο μετέφρασε η Χάρις Αλεξίου! Για το συγκλονιστικό βιβλίο, θα μιλήσουν η σπουδαία τραγουδοποιός, ο συγγραφέας και στιχουργός, Μάνος Ελευθερίου, ο Καθηγητής Ορθοπαιδικής, Παναγιώτης Ν. Σουκάκος και η ιατρός αποκατάστασης και Συντονίστρια-Διευθύντρια Β΄ Κλινικής Αποκατάστασης-Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, Κωνσταντίνα Πετροπούλου.

Το βιβλίο είναι η συγκλονιστική μαρτυρία, ενός από τους δημοφιλέστερους γάλλους καλλιτέχνες, του Fabien Marsaud! Ο Grand Corps Malade (όπως είναι το ψευδώνυμο του), εξαιτίας ενός μοιραίου ατυχήματος έμεινε ατελώς τετραπληγικός, αλλά ύστερα από έναν χρόνο διέψευσε τις προβλέψεις και κατάφερε να περπατήσει ξανά.

Στο βιβλίο του, «Πάντα Ήρωες», ο Marsaud αφηγείται τη δωδεκάμηνη περιπέτεια του και τις εμπειρίες τόσο τις δικές του όσο και των ομοιοπαθών συντρόφων του από το Κέντρο Αποκατάστασης. Ένα βιβλίο γραμμένο με ευαισθησία, σαρκασμό και χιούμορ το οποίο κυκλοφορεί στην ελληνική γλώσσα από τις εκδόσεις Μεταίχμιο σε μετάφραση Χ. Αλεξίου.

Η Χάρις Αλεξίου γράφει αποκλειστικά στο blog των Public για τη γνωριμία της με τοn Fabien και την απόφαση της να μεταφράσει το βιβλίο του! Διαβάστε το κείμενο της στο http://blog.public.gr/!

Τη Δευτέρα, 7 Απριλίου στις 9 το βράδυ, τα Public σας περιμένουν σε μια «διαφορετική» εκδήλωση στο Public Café στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος!

Να είστε εκεί!