«Ρένα της Φτελιάς»: Συνταγές που αγαπήσαμε!

«Ρένα της Φτελιάς»: Συνταγές που αγαπήσαμε!

3' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H βραβευμένη Ελληνίδα σεφ Ειρήνη Τόγια, η γνωστή και αγαπημένη σε όλους μας «Ρένα της Φτελιάς» παρουσιάζει τις καλύτερες ελληνικές και παραδοσιακές συνταγές, στην πιο πετυχημένη εκδοχή τους. Η Ρένα, ύστερα από μία δημιουργική και πετυχημένη πορεία 35 ετών, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Συγκέντρωσε σε ένα βιβλίο τις 45 πιο αγαπημένες συνταγές και μάς τις σερβίρει με τα μυστικά και την εμπειρία 35 ετών. «Είναι οι 45 συνταγές που αγαπήσαμε και αγαπάμε ακόμα», δηλώνει η Ρένα της Φτελιάς. «Από που να αρχίσει κάποιος; Από τα γεμιστά του καλοκαιριού; Τις συνταγές με τα θαλασσινά, τα γλυκά, το κατσικάκι στο φούρνο ή τις αγαπημένες πίτες, τα ορεκτικά και τις ψαρόσουπες;». Η συλλογή περιλαμβάνει απλές-καθημερινές, αλλά και πιο “ψαγμένες” συνταγές της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Με τρόπο απλό και κατανοητό, οι συνταγές οδηγούν πάντα σε πετυχημένα πιάτα για το καθημερινό μας τραπέζι ή της Κυριακής με οικογένεια και φίλους ή το επίσημο με καλεσμένους που πρέπει να εντυπωσιάσουμε. 

Όλα τα πιάτα εκπροσωπούν τη μεσογειακή και ισορροπημένη διατροφή, με βασικά υλικά το ελαιόλαδο, τα λαχανικά εποχής της ελληνικής γης, τα ψάρια και τα θαλασσινά της Μεσογείου και τα κρεατικά που αγαπά η ελληνική οικογένεια. Ενα από τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής αυτής είναι η ποικιλία των πιάτων που παρουσιάζονται: δροσερές σαλάτες, πικάντικες ποικιλίες για το ούζο ή τη μπύρα, λαδερά, πιάτα με θαλασσινά, κρεατικά και ψάρια, ακόμη και γλυκά όπως το σάμαλι, αλλά και ποτά όπως η παραδοσιακή βυσσινάδα. Ολες οι συνταγές παρουσιάζονται στην πιο πετυχημένη και ελαφριά εκδοχή τους, με τον πιο απλό και ταυτόχρονα αναλυτικό τρόπο εκτέλεσης που οδηγούν με σιγουριά στην επιτυχία. «Οι συνταγές που γράφω, βγαίνουν χωρίς κόπο και ιδιαίτερες δεξιότητες. Αρκεί να ακολουθήσεις τις αναλογίες και τα βήματα εκτέλεσης», σημειώνει η «Ρένα της Φτελιάς». 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Στεργίου (Stergiou Limited), σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή. Ηδη, κυκλοφορεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό η ηλεκτρονική έκδοση και σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμη και η έντυπη μορφή. Εντός των επομένων εβδομάδων θα κυκλοφορήσει στα αγγλικά η ηλεκτρονική και η έντυπη μορφή, σε όλες σχεδόν τις χώρες, ενώ το 2015 θα μεταφραστεί στα γαλλικά, τα γερμανικά και τα κινέζικα. Η ηλεκτρονική μορφή (eBook) διατίθεται σήμερα από 39.000 ψηφιακά βιβλιοπωλεία σε όλο τον κόσμο και φυσικά από τις μεγάλες αλυσίδες, όπως amazon, Apple/iTunes, Noble & Barnes, κλπ. Επίσης, στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες από το Cosmotebooks.gr και το myebooks.gr Την έντυπη έκδοση θα τα βρείτε στα μεγάλα, κεντρικά βιβλιοπωλεία και φυσικά μπορείτε πάντα να παραγγείλετε το βιβλίο ή το eBook μέσα από το amazon ή το ηλεκτρονικό κατάστημα του εκδοτικού οίκου StergiouShop.com. Η ηλεκτρονική έκδοση προσφέρεται σε αρχεία ePub που είναι συμβατά με τις περισσότερα κινητά και tablets. Επίσης, διατίθεται σε αρχείο Mobi για συσκευές Kindle της amazon, όπως επίσης σε PDF που είναι ένα είδος αρχείου συμβατό με όλες τις συσκευές και τους υπολογιστές.

«Πάντα μαζί μου»

Το eBook βοηθά στο να αποθηκεύσουμε το αρχείο στο smartphone κινητό μας ή το tablet και να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο. Οταν μαγειρεύουμε, όταν ταξιδεύουμε… Επίσης, το eBook μάς δίνει τη δυνατότητα να είμαστε πάντα ενημερωμένοι, καθώς τυχόν βελτιώσεις και προσθήκες θα ενημερώνουν αυτόματα το κινητό ή το tablet χωρίς να απαιτείται νέα αγορά. Και φυσικά, το eBook – πέραν από τη χρηστικότητα- είναι πιο οικονομικό. Και γίνεται ακόμα πιο φθηνό αν το αγοράσετε από το StergiouShop.com και κάνετε ένα like, ένα tweet ή απλώς εγγραφείτε στο newsletter. Αμέσως, αποκτάτε έναν κωδικό, ο οποίος θα σας προσφέρει 25% έκπτωση κατά την αγορά το eBook ή του έντυπου βιβλίου. Από το StergiouShop.com μπορείτε επίσης να κάνετε προ-παραγγελία της έντυπης έκδοσης, η οποία θα σας αποσταλεί στη διεύθυνση που θα δηλώσετε, χωρίς έξοδα αποστολής. Τέλος, από το StergiouShop.com θα ενημερώνεστε για δώρα, όπως τραπέζι για 6 άτομα από τη «Ρένα της Φτελιάς» και άλλα πολλά!

Περισσότερα στη διεύθυνση http//:stergioushop.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή