Οι “Δρόμοι υπερέντασης” του Γιάννη Ζιώτη, στα Αγγλικά και σε ebook

Οι “Δρόμοι υπερέντασης” του Γιάννη Ζιώτη, στα Αγγλικά και σε ebook

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Ζιώτης βρίσκεται σε τροχιά καταξίωσης, στα 39 του μόλις χρόνια, αφού καταφέρνει να μεταφραστεί στο εξωτερικό. 

Γίνεται έτσι ένας από τους ελάχιστους συγγραφείς της γενιάς του, που με προίκα τα "παπούτσια" του σπουδαίου συγγραφέα Αντώνη Σαμαράκη προσπαθεί να εκπροσωπήσει επάξια το κοινωνικό μυθιστόρημα εκτός συνόρων.

Το ebook "ΔΡΟΜΟΙ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗΣ" που αποτελεί το 6ο του βιβλίο, θα το βρείτε στην Αγγλική και στην Ελληνική γλώσσα στο www.giannisziotis.gr στις μεγαλύτερες πλατφόρμες παγκοσμίως.

ΔΡΟΜΟΙ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗΣ

Η περιπέτεια ξεκινά το 1945 και καταλήγει στο σήμερα.Τότε που η ανάγκη και η πείνα μετανάστευαν συνεχώς, απειλώντας ευθέως πληθυσμούς ολόκληρους με αφανισμό.Κάποιοι, απ’ την απόγνωση που τους προκαλούσαν οι εικόνες της ανέχειας, άνοιγαν τα χέρια ολότελα στα στενά σοκάκια, για ν’ ακουμπήσουν τους τοίχους των σπιτιών για συντροφιά.Είχαν πολύ υγρασία μέσα τους οι άνθρωποι τότε, αντιστρόφως ανάλογη με τη σημερινή εποχή… Η Ιστορία μοιάζει σήμερα να θέλει επίμονα να επικαιροποιηθεί… Και όταν η νύχτα απλώσει οι ήρωες αναζητούν την ελπίδα για να κρατηθούν, παλεύοντας άνισα σε δρόμους υπερέντασης, όπως ένα κέρμα που όταν γλιστρίσει, πασχίζει να κρατηθεί όρθιο και απ’ τις δυο του όψεις.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή