Κυκλοφόρησε η 2η έκδοση του Νομικού Οδηγού “Greek Law Digest – Τhe Official Guide to Greek Law”

Κυκλοφόρησε η 2η έκδοση του Νομικού Οδηγού “Greek Law Digest – Τhe Official Guide to Greek Law”

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφόρησε η 2η έκδοση του Οδηγού “Greek Law Digest – Τhe Official Guide to Greek Law”, του μοναδικού πλήρους και ελεύθερα προσβάσιμου Νομικού Οδηγού (www.greeklawdigest.gr) που παρέχει πλήρη ενημέρωση στην αγγλική γλώσσα για τους εκάστοτε ισχύοντες νομικούς και θεσμικούς κανόνες της χώρας.

O Οδηγός Greek Law Digest (GLD) είναι  πρωτοβουλία του εκδοτικού οίκου Νομική Βιβλιοθήκη και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Οργανισμού Enterprise Greece, του ΤΑΙΠΕΔ και του ΕΒΕΑ.

Στόχος του η δομημένη και εμπεριστατωμένη παρουσίαση του θεσμικού και νομικού πλαισίου με σκοπό η παρεχόμενη πληροφόρηση να ενισχύσει την εικόνα της χώρας δομώντας αίσθημα ασφάλειας δικαίου και συναλλαγών, απαραίτητα για την προσέλκυση επενδύσεων.

Επιπλέον, η 2η έκδοση του Greek Law Digest καλείται να ξεπεράσει τα όρια της παροχής ενημέρωσης και να λειτουργήσει ως σταθερή αφορμή γόνιμου διαλόγου επί των κρίσιμων θεμάτων του νομικού και θεσμικού πλαισίου των επενδύσεων στην Ελλάδα. Αναλαμβάνοντας ρόλο οικοδεσπότη και συντονιστή, ο Οδηγός Greek Law Digest θα δίνει βήμα σε φορείς της αγοράς, ειδικούς της νομικής και οικονομικής επιστήμης, έλληνες και ξένους επιχειρηματίες και επενδυτές, να συζητούν γόνιμα επί των θεμάτων αυτών, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην προσπάθεια για συνεχή βελτίωση του ελληνικού πλαισίου επενδύσεων.

Για την ολοκλήρωση του Greek Law Digest καταβλήθηκε εργώδης συντονισμένη προσπάθεια πολλών μηνών. 100 και πλέον επιφανείς έλληνες νομικοί επιστήμονες με πολυετή εμπειρία και ουσιαστική γνώση των θεμάτων που επιμελούνται συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του μοναδικού στο είδος του Νομικού Οδηγού.

Η έκδοση του Greek Law Digest είναι 100% αυτοχρηματο- δοτούμενη, χωρίς καμιά διαφημιστική χορηγία τρίτου φορέα.

Εντός των επόμενων ημερών ολοκληρώνεται και η  επικαιροποίηση του site του Οδηγού www.greeklawdigest.gr

το οποίο προσφέρει δυνατότητα διαρκούς πρόσβασης στο πλήρες περιεχόμενο της έκδοσης από 190 χώρες στον κόσμο σύμφωνα με τελευταία στατιστικά στοιχεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή