NEWSLETTER

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαθηματικό πανηγύρι

Η ομάδα ΘΑΛΗΣ + ΦΙΛΟΙ διοργανώνει την Κυριακή 17 Ιουνίου συνάντηση των σχολικών λεσχών ανάγνωσης, το Μαθηματικό Πανηγύρι 2018, μια γιορτή για τους δεσμούς των μαθηματικών με τη λογοτεχνία, την ανάγνωση, το θέατρο και τις τέχνες. Η εκδήλωση, με ομιλίες, θεατρικές παραστάσεις και μαθηματικά παιχνίδια, θα φιλοξενηθεί στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) από τις 10.30 έως τις 15.30. Η συνάντηση αποτελεί ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους τα μέλη των σχολικών λεσχών ανάγνωσης, αλλά και να παρουσιαστεί στο κοινό η δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια της χρονιάς από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τους.

Αγκαθα Κρίστι σε νέο κύκλο

Οι εκδόσεις Ψυχογιός ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να εκδώσουν το σύνολο της εργογραφίας της Αγκαθα Κρίστι. Ο νέος κύκλος έκδοσης των δημοφιλών έργων της Αγγλίδας συγγραφέως θα γίνει με την άδεια και τη συνεργασία της Agatha Christie Limited (ACL), αποκλειστικού διαχειριστή του έργου της. Η ACL διαχειρίζεται από το 1955 τα συγγραφικά και πάσης φύσεως δικαιώματα των έργων της Aγκαθα Κρίστι για όλο τον κόσμο, για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τις εκδόσεις, το θέατρο και τις ψηφιακές πλατφόρμες. Η εταιρεία διευθύνεται από τον δισέγγονο της Κρίστι, Τζέιμς Πρίτσαρντ.

Παντού γύρω αίμα…

24 Σεπτεμβρίου 2014. Σε ένα απομονωμένο αγρόκτημα έξω από τον Μαραθώνα, η αστυνομία ανακαλύπτει τα πέντε πτώματα της οικογένειας Μαυρονικόλα. Παντού γύρω αίμα… Το σκηνικό της αποτρόπαιης δολοφονίας παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου από επαγγελματίες εκτελεστές. Για ποιο λόγο όμως κάποιος να πληρώσει ένα τέτοιο συμβόλαιο για μια συνηθισμένη οικογένεια; Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του Γρηγόρη Αζαριάδη με τίτλο «Σκοτεινός λαβύρινθος» (εκδ. Μεταίχμιο) μόλις κυκλοφόρησε. Την προσεχή Δευτέρα 11/6, στις 8.30 μ.μ., στο Polis Art Cafe, ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Αντώνη Καρπετόπουλο και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή