Στον Ράμι Μάλεκ ο ρόλος του «κακού» στη νέα ταινία του James Bond

Στον Ράμι Μάλεκ ο ρόλος του «κακού» στη νέα ταινία του James Bond

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Ράμι Μάλεκ ανακοίνωσε ήδη τα μελλοντικά του σχέδια μόλις λίγες μέρες μετά την επιτυχία που γνώρισε στα Οσκαρ κερδίζοντας το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι στην ταινία «Bohemian Rhapsody»

Ο βραβευμένος πλέον ηθοποιός βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις για το ρόλο του «κακού» στη νέα ταινία του James Bond με τίτλο «Bond 25», όπως αναφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα Collider. Με λίγα λόγια, θα βρεθεί απένατι από τον Ντάνιελ Κρέγκ, που για τελευταια φορά θα υποδυθεί τον μυστικό πράκτορα.

Οι παραγωγοί της ταινίας ήθελαν τον Μάλεκ από τον Δεκέμβριο και του είχαν κάνει την αντίστοιχη πρόταση, όπως είχε αποκαλύψει το αμερικανικό περιοδικό Variety 

Σύμφωνα με το Variety, ο φόρτος εργασίας του 37χρoνου ηθοποιού με τη τηλεοπτική σειρά «Mr. Robot», αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για να αναλάβει αυτό το ρόλο. Ωστόσο, με τη νίκη του στα Οσκαρ 2019, αυτό φαίνεται πως διευθετήθηκε.

Τα γυρίσματα της ταινίας πρόκειται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2020.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή