Μετά το «Bohemian Rhapsody» έρχεται ταινία με θέμα τη ζωή του Boy George

Μετά το «Bohemian Rhapsody» έρχεται ταινία με θέμα τη ζωή του Boy George

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την περσινή επιτυχία του οσκαρικού "Bohemian Rhapsody" για την ζωή τον Φρέντι Μέρκιουρι και την κυκλοφορία τον Ιούνιο της ταινίας   "Rocketman" για τη ζωή του Έλτον Τζον, ο Boy George είναι ένας από τους επόμενους διάσημους μουσικούς, που θα δει τη ζωή του να μεταφέρεται στην κινηματογραφική οθόνη.

Η MGM ετοιμάζει βιογραφική ταινία με θέμα τη ζωή του εκκεντρικού frontman των Culture Club με τον Σάσα Τζερβάσι να γράφει και να σκηνοθετεί.

O ίδιος ο Boy George θα είναι ένας από τους παραγωγούς του κινηματογραφικού έργου, σύμφωνα με το Deadline.

Η ταινία χωρίς τίτλο, προς τον παρόν, θα διερευνά τα παιδικά του χρόνια σε μία οικογένεια της ιρλανδικής εργατικής τάξης, τη διεθνή επιτυχία του με τους Club Culture την περίοδο του new wave, δεκαετία του 1980 και την ανοιχτή στάση του σχετικά με την ταυτότητά του.

 «Ο Boy George ήταν αδύνατο να αποτύχει και όλοι ήξεραν ότι θα γίνει σταρ πολύ πριν ο κόσμος ακούσει μία νότα των τραγουδιών του Culture Club. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ιστορία της ζωής του είναι διασκεδαστική, αλλά και οδυνηρή και συναρπαστική» δήλωσε ο Τζερβάσι.

Την ίδια στιγμή, ο σκηνοθέτης του "Bohemian Rhapsody" και του "Rocketman" Ντέξτερ Φλέτσερ, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει μια ακόμη μουσική βιογραφική ταινία με θέμα τη Madonna.

Ενώ ο Έλτον Τζον και τα μέλη των Queen συμμετείχαν στην παραγωγή των ταινιών, ο Ντέξτερ Φλέτσερ δεν είναι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί με μία βιογραφική ταινία της Madonna.

«Δεν ξέρω πόσο χαρούμενη θα είναι γι 'αυτή την ιδέα» παραδέχεται.

Το εάν η Madonna θα συμφωνούσε να συμμετάσχει στο πρότζεκτ παραμένει μεγάλο ερώτημα, καθώς το 2017, όταν άρχισαν συζητήσεις για μία βιογραφική ταινία της Universal, η τραγουδίστρια τις σταμάτησε.

 «Κανείς δεν ξέρει τι γνωρίζω και τι έχω δει. Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου. Όποιος άλλος προσπαθήσει είναι ένας τσαρλατάνος και ένας ανόητος. Ψάχνετε για άμεση ικανοποίηση χωρίς να δουλεύετε. Αυτή είναι μια ασθένεια στην κοινωνία μας» είχε γράψει η βασίλισσα της ποπ στο Instagram. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή