Mastercard: Χορηγός του 60ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Mastercard: Χορηγός του 60ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Mastercard ενώνει δυνάμεις με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τον μεγαλύτερο κινηματογραφικό θεσμό της χώρας, για να προσφέρει εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας στους λάτρεις της μεγάλης οθόνης.

Η Mastercard, μέσα από τη χορηγία αυτή, βρίσκεται για ακόμα μια φορά δίπλα σε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά δρώμενα στην Ελλάδα και το μεταμορφώνει σε μοναδική εμπειρία χάρη στην τεχνογνωσία της. Φέτος οι θεατές του φεστιβάλ έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους πιο εύκολα και πιο γρήγορα από κάθε άλλη χρονιά. 

Έως τις 10 Νοεμβρίου η πλατεία Αριστοτέλους γίνεται για πρώτη φορά ένα Cashless Point of Sale, με την αγορά των εισιτηρίων στο εκδοτήριο της διοργάνωσης να γίνεται αποκλειστικά με κάρτες πληρωμών, στα πρότυπα των μεγαλύτερων κινηματογραφικών Φεστιβάλ του εξωτερικού.

Mastercard: Χορηγός του 60ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης-1

Με κάθε αγορά εισιτηρίου με κάρτα Mastercard, σε οποιοδήποτε ταμείο του Φεστιβάλ, οι θεατές θα μπορούν να διεκδικήσουν 200 διπλές προσκλήσεις για τις προβολές του Φεστιβάλ. Επιπλέον, μέσα από τις διεθνείς χορηγίες της Mastercard στα καλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ της Ευρώπης, ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει μια εμπειρία ανεκτίμητης αξίας: Τη δυνατότητα να παρακολουθήσει, μαζί με ένα αγαπημένο του πρόσωπο, το 70ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, από τις 24 έως και τις 26 Φεβρουαρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ 

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για το 60ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με κάρτες Mastercard και απολαύστε τις πιο ανεκτίμητες κινηματογραφικές εμπειρίες!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή