Ίντρις Έλμπα: «Μέρος της συζήτησης» για να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ

Ίντρις Έλμπα: «Μέρος της συζήτησης» για να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ

Μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ από το ρόλο του Τζέιμς Μποντ, ο επικρατέστερος αντικαταστάτης είναι ο Ίντρις Έλμπα. Τι δήλωσε η παραγωγός της ταινίας

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «No Time To Die», η ταινία από το 2021, αποτέλεσε και την πέμπτη και τελευταία φορά που είδαμε τον Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ. Όμως από τότε που ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την απομάκρυνσή του από τον ρόλο, ένα είναι το επικρατέστερο όνομα που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει: του Ίντρις Έλμπα. Ο Βρετανός ηθοποιός, παραγωγός και μουσικός, γνωστός από το ψυχολογικό δράμα «Luther», θεωρείται σταθερά από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ως ο άνθρωπος που μπορεί να υποδυθεί τον πράκτορα 007.   

Τώρα, σε νέα συνέντευξη στο «The Deadline Podcast», η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για το αν ο Έλμπα θα μπορούσε να είναι το επόμενο πρόσωπο που θα μεταμορφωθεί στον Βρετανό υπερκατάσκοπο που για πρώτη φορά ενσάρκωσε στη μεγάλη οθόνη ο Σον Κόνερι. «Γνωρίζουμε τον Ίντρις, είμαστε φίλοι του και είναι ένας υπέροχος ηθοποιός», απάντησε η Μπρόκολι σε ερώτηση για το αν ο Έλμπα θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ.

«Ξέρετε, ήταν μέρος της συζήτησης, αλλά είναι πάντα δύσκολο να συζητάς όταν έχεις κάποιον στον ρόλο. Αποφασίσαμε ότι μέχρι να αρχίσει να προβάλλεται το “No Time to Die” και ο Ντάνιελ να είναι σε θέση, όλοι να είμαστε σε θέση να απολαύσουμε, να αποκομίσουμε τα οφέλη της υπέροχης θητείας του (του Ντάνιελ), δεν θα σκεφτόμαστε ή δεν θα μιλάμε για οποιονδήποτε άλλο» πρόσθεσε.

Ο Κρεγκ αποχώρησε πρόσφατα από τον πιο εμβληματικό ρόλο στην ιστορία του Χόλιγουντ. Η ιδέα για τον Έλμπα, του οποίου το όνομα συνδέεται με τον δημοφιλή κινηματογραφικό πράκτορα από το 2014 και ο οποίος θα γίνει ο πρώτος μαύρος Μποντ αν τελικά αποφασισθεί να τον υποδυθεί, υποστηρίχθηκε από πολλούς θαυμαστές της σειράς ταινιών αλλά και από τον Πιρς Μπρόσναν που πρωταγωνίστησε ως Μποντ σε τέσσερις ταινίες, από το 1994 μέχρι το 2002.

Με πληροφορίες από το Indiewire, το ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή