Φεστιβάλ Καννών: Πρεμιέρα για την ταινία «Top Gun: Maverick» με τον Τομ Κρουζ

Φεστιβάλ Καννών: Πρεμιέρα για την ταινία «Top Gun: Maverick» με τον Τομ Κρουζ

Μετά από μεγάλη αναμονή για την κυκλοφορία της, η ταινία «Top Gun: Maverick» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ θα παρουσιαστεί σε ειδική προβολή τον Μάιο κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από μεγάλη αναμονή για την κυκλοφορία της, η ταινία «Top Gun: Maverick» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ θα παρουσιαστεί σε ειδική προβολή τον Μάιο κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών.

Όπως προέβλεψε ο ιστότοπος Variety πριν από μερικές ημέρες, το σίκουελ του «Top Gun» σε σκηνοθεσία Τζόζεφ Κοσίνσκι («Oblivion», «Tron: Legacy») με πρωταγωνιστή τον Κρουζ στο ρόλο του εκπαιδευτή Maverick, θα κάνει πρεμιέρα στο γαλλικό φεστιβάλ, το οποίο φέτος γιορτάζει την 75η επέτειό του.

Ωστόσο, το φιλμ θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού σε αυτή την επετειακή εκδοχή του Φεστιβάλ Καννών που ξεκινά στις 17 και ολοκληρώνεται στις 28 Μαΐου 2022.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Κρουζ ως Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ καθυστέρησε λόγω της πανδημίας, η οποία ανέβαλε την προγραμματισμένη κυκλοφορία της ταινίας πολλές φορές. Το πρόγραμμα θα αποκαλυφθεί την τρίτη εβδομάδα του Απριλίου.

Στην ταινία συμμετέχουν και οι Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι, Τζον Χαμ, Λιούις Πούλμαν, Ντάνι Ραμίρεζ, Εντ Χάρις, Βαλ Κίλμερ (στο ρόλο του Iceman) κ.α.

Η επίσημη παγκόσμια κινηματογραφική πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Σαν Ντιέγκο και – σύμφωνα με πληροφορίες – ίσως πριν την ειδική προβολή του Φεστιβάλ Καννών.

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή