Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ και η δακρυσμένη συγγνώμη (βίντεο)

Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ και η δακρυσμένη συγγνώμη (βίντεο)

Ο Γουίλ Σμιθ χτύπησε τον Κρις Ροκ επειδή έκανε ένα αστείο για τη γυναίκα του

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δημοφιλής ηθοποιός Γουίλ Σμιθ έλαβε Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο φιλμ «Η μέθοδος Γουίλιαμς», όπου ενσαρκώνει τον πατέρα-προπονητή των δύο πρωταθλητριών του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς. Ωστόσο, η συμπεριφορά του επισκίασε τη διάκριση με τον ηθοποιό να απολογείται με δάκρυα στα μάτια. 

Όλα συνέβησαν όταν ο Κρις Ροκ που παρουσίαζε εκείνη τη στιγμή μια κατηγορία των Όσκαρ έκανε ένα αστείο για την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, επειδή ξύρισε τον κεφάλι της. Συγκεκριμένα είπε «Τζάντα σ’αγαπώ, το ”G.I. Jane 2” σε περιμένει», αναφερόμενος στην ταινία για την οποία η Ντέμι Μουρ είχε ξυρίσει το κεφάλι της το 1997.

Το αστείο όμως προκάλεσε την οργή του Γουίλ Σμιθ ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και του έριξε χαστούκι. Επιστέφοντας στη θέση του ακούγεται να λέει «μην ξαναπιάσεις την γυναίκα μου στο στόμα σου». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζέιντα Πίνκερ Σμιθ πάσχει από αλωπεκία.

Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ και η δακρυσμένη συγγνώμη (βίντεο)-1

Άπαντες στην αίθουσα «πάγωσαν» βλέποντας το περιστατικό ωστόσο ο Κρις Ροκ παρέμεινε ψύχραιμος και συνέχισε την απονομή.

Λίγο αργότερα ο Γουίλ Σμιθ από τη σκηνή ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία του αμερικανικού κινηματογράφου», είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός. «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο κ. Σμιθ παραλαμβάνοντας το αγαλματίδιο.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή