Netflix και Sony διακόπτουν επερχόμενες ταινίες του Γουίλ Σμιθ

Netflix και Sony διακόπτουν επερχόμενες ταινίες του Γουίλ Σμιθ

Οι ταινίες «Fast and Loose» του Netflix και «Bad Boys 4» της Sony διακόπτουν την παραγωγή μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια εβδομάδα πριν την 94η τελετή απονομής των Όσκαρ, ο Ντέιβιντ Λιτς αποσύρθηκε από σκηνοθέτης μιας προγραμματισμένης ταινίας σε παραγωγή Netflix, της «Fast and Loose» με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ

Αντί αυτού, ανέλαβε το «Fall Guy» με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ, μια ταινία της Universal, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή τον Αύγουστο. Σύμφωνα με πηγές το Netflix απηύθυνε επείγουσα έκκληση για να βρεθεί άλλος σκηνοθέτης που θα αναλάβει το φιλμ με πρωταγωνιστή τον Σμιθ. Αλλά αμέσως μετά το χαστούκι του Σμιθ στον Κρις Ροκ στη σκηνή των Όσκαρ, το Netflix άφησε την ταινία στην άκρη.

Το «Fast and Loose» επρόκειτο να διηγηθεί την ιστορία ενός «εγκεφάλου» εγκλήματος που χάνει τη μνήμη του μετά από μια επίθεση. Συγκεντρώνοντας στοιχεία, ανακαλύπτει ότι έχει διπλή ταυτότητα: αυτή του πλούσιου βασιλιά και ενός άφραγκου πράκτορα της CIA. Φαίνεται ότι το Netflix ήταν εύλογα επιφυλακτικό να προχωρήσει. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα προσπαθήσει να προχωρήσει με άλλον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη.

Ακόμα μια ταινία στην οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ο Σμιθ είναι τώρα το δράμα «Emancipation» της Apple+ το οποίο βρίσκεται σε στάδιο post-production (μετά την παραγωγή). H streaming πλατφόρμα είχε προγραμματίσει την κυκλοφορία το 2022 αλλά δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία. Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει. 

Το φιλμ της Sony «Bad Boys 4» βρισκόταν σε στάδιο ανάπτυξης – ο Σμιθ έλαβε 40 σελίδες από το σενάριο πριν τα Όσκαρ – όμως τώρα θα σταματήσει, ανέφερε μια πηγή. Άλλες ταινίες με τον Σμιθ που βρίσκονται σε προ-παραγωγής είναι πιθανό να κάνουν το ίδιο. Το Netflix δεν απάντησε σε αιτήματα για σχολιασμό.

«Η αλλαγή απαιτεί χρόνο και δεσμεύομαι να δουλέψω ώστε να διασφαλίσω ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά η βία να ξεπεράσει τη λογική», δήλωσε ο ηθοποιός στην ανακοίνωση παραίτησής του από μέλος της Ακαδημίας, την Παρασκευή. 

 

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή