Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον για το χαστούκι στα Όσκαρ: «Ο διάβολος κυρίευσε τον Γουίλ Σμιθ»

Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον για το χαστούκι στα Όσκαρ: «Ο διάβολος κυρίευσε τον Γουίλ Σμιθ»

Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον μίλησε δημόσια για την αλληλεπίδραση με τον Γουίλ Σμιθ τη βραδιά των Όσκαρ και τα όσα συνέβησαν λίγο μετά το χαστούκι του ηθοποιού στον κωμικό Κρις Ροκ, στη σκηνή

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον μίλησε δημόσια για την αλληλεπίδραση με τον Γουίλ Σμιθ τη βραδιά των Όσκαρ και τα όσα συνέβησαν λίγο μετά το χαστούκι του ηθοποιού στον κωμικό Κρις Ροκ, στη σκηνή. 

Ο Ουάσιγκτον ήταν προσκεκλημένος και ομιλητής στη σύνοδο κορυφής ηγεσίας του Bishop T.D. Jakes το Σάββατο. Κατά τη διάρκεια της δίωρης συζήτησης για την πίστη και τη βραβευμένη καριέρα του στην υποκριτική, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το περιβόητο χαστούκι και όλα όσα συνέβησαν μετά.

«Λοιπόν, υπάρχει ένα γνωμικό: όταν ο διάβολος σε αγνοεί, τότε ξέρεις ότι κάνεις κάτι λάθος», είπε ο Ουάσιγκτον σε βίντεο της αλληλεπίδρασης που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό Twitter του Jakes. 

«Ο διάβολος λέει: “Όχι, αφησέ τον ήσυχο, είναι ο αγαπημένος μου. Μην τον ενοχλείς. Αντίθετα, όταν έρχεται ο διάβολος σε σένα, τότε είναι ίσως γιατί προσπαθείς να κάνεις κάτι σωστά. Και για οποιονδήποτε λόγο, ο διάβολος “έπιασε” την περίσταση εκείνο το βράδυ. Κυρίευσε τον Γουίλ Σμιθ». 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ ο οποίος παρουσίαζε την κατηγορία «Καλύτερου Ντοκιμαντέρ» εκείνο το βράδυ και έκανε ένα «αστείο» για το ξυρισμένο κεφάλι της Τζάντα Πίνκετ Σμιθ. 

Λίγο μετά το περιστατικό, ο Σμιθ κέρδισε το πρώτο του Όσκαρ και ζήτησε συγγνώμη στην Ακαδημία και σε άλλους για αυτό που συνέβη. 

Κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του, ο Σμιθ είπε ότι πριν τη νίκη, ο συνυποψήφιος Ουάσινγκτον του μίλησε: «Στην υψηλότερη στιγμή να είσαι προσεκτικός, τότε είναι που έρχεται ο διάβολος για σένα», είπε. 

Ο Ουάσιγκτον είπε κατά τη διάρκεια της συζήτησης το Σάββατο ότι, μαζί με τον ηθοποιό και παραγωγό Τάιλερ Πέρι αλλά και τον Σμιθ προσευχήθηκαν, μετά το περιστατικό. 

«Ευτυχώς, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί, όχι μόνο εγώ. Ο Τάιλερ Πέρι ήρθε αμέσως, ήταν δίπλα μου». 

Ο Ουάσιγκτον δεν αποκάλυψε τι είπαν οι τρεις άνδρες μετά το συμβάν. «Ποιοι είμαστε εμείς που θα καταδικάσουμε; Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την κατάσταση, ξέρω όμως ότι η μόνη λύση ήταν η προσευχή». 

Ο Σμιθ ζήτησε συγγνώμη τη Δευτέρα μέσω μιας ανακοίνωσης στο Instagram, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του «απαράδεκτη και αδικαιολόγητη». 

 

Με πληροφορίες από το CNN 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή