Τον Τσάρλι Τσάπλιν θα υποδυθεί ο Τόμπι Μαγκουάιρ

Τον Τσάρλι Τσάπλιν θα υποδυθεί ο Τόμπι Μαγκουάιρ

Στην ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ για τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ θα δούμε επίσης τον Μπραντ Πιτ και την Μάργκοτ Ρόμπι

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Babylon» ένα δράμα για τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ γνωρίζαμε ήδη πως ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Ντάμιεν Σαζέλ («La La Land», «Whiplash») και στο φετινό CinemaCon αποκαλύφθηκαν μερικές ακόμα λεπτομέρειες γύρω από το κινηματογραφικό αυτό πρότζεκτ. 

Έτσι στην ταινία, ο Τόμπι Μαγκουάιρ (που γνωρίζαμε πως θα παίζει) θα υποδυθεί μία από τις εμβληματικότερες μορφές της έβδομης τέχνης που δεν είναι άλλη από τον Τσάρλι Τσάπλιν. 

Άλλα ηχηρά ονόματα που θα βρούμε στο καστ είναι αυτό του Μπραντ Πιτ στον ρόλο του Τζον Γκίλμπερτ και ηθοποιού της βωβής περιόδου του Χόλιγουντ, αλλά και αυτό της Μάργκοτ Ρόμπι που θα αναλάβει να ενσαρκώσει το «it girl» Κλάρα Μπόου. 

Η ταινία θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1920 και τη διόλου εύκολη μετάβαση της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλιγουντ από τη βωβή στην ομιλούσα της περίοδο. 

Το «Babylon» θα κυκλοφορήσει περιορισμένα ανήμερα των φετινών Χριστουγέννων πριν την ευρεία διανομή της ταινίας από την Paramount στις 6 Ιανουαρίου του 2023. 

 

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή