Τομ Κρουζ: Άφιξη με ελικόπτερο που οδήγησε ο ίδιος στην πρεμιέρα του «Top Gun: Maverick»

Τομ Κρουζ: Άφιξη με ελικόπτερο που οδήγησε ο ίδιος στην πρεμιέρα του «Top Gun: Maverick»

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας «Top Gun: Maverick» πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και ο Τομ Κρουζ έκανε εντυπωσιακή είσοδο φτάνοντας με ένα ελικόπτερο N547SA Airbus που οδήγησε ο ίδιος

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας «Top Gun: Maverick» πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και ο Τομ Κρουζ έκανε εντυπωσιακή είσοδο φτάνοντας με ένα ελικόπτερο N547SA Airbus που οδήγησε ο ίδιος. 

Με γυαλιά ηλίου όπως αυτά που φορούν οι πιλότοι, ο 59χρονος ηθοποιός χαμογελούσε καθώς αποβιβαζόταν από το αεροσκάφος και προχώρησε στο διάδρομο, κουμπώνοντας το σακάκι του κοστουμιού του. Το ελικόπτερο έγραφε το όνομα της ταινίας καθώς και του ηθοποιού με μεγάλα γράμματα. 
Στη νέα ταινία, ο Κρουζ αναβιώνει τον ρόλο του Μάβερικ, παραπάνω από 35 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρωτότυπης ταινίας το 1986. 

Το «Top Gun: Maverick» γυρίστηκε πριν από δύο χρόνια και αποτέλεσε μια από τις πολλές ταινίες του Χόλιγουντ που αναβλήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Το φιλμ ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου 2020, αλλά μεταφέρθηκε για τις 23 Δεκεμβρίου, λόγω του πρώτου κύματος της πανδημίας. Στη συνέχεια, προοριζόταν για τις 2 Ιουλίου του 2021 και μετά τις 19 Νοεμβρίου του 2021. 

Το «Top Gun: Maverick» θα κυκλοφορήσει επίσημα στις αίθουσες του εξωτερικού στις 27 Μαΐου, λίγο μετά την προβολή στο 75ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Το νέο πρότζεκτ περιλαμβάνει τον Βαλ Κίλμερ στον ρόλο του Iceman και συστήνει μια σειρά από νέους χαρακτήρες που τους υποδύονται οι Εντ Χάρις, Μάιλς Τέλερ, Τζον Χαμ, Τζένιφερ Κόνελι κ.α.

Πρόσφατα, ο Κρουζ επαίνεσε την Lady Gaga, της οποίας το τραγούδι «Hold My Hand» περιλαμβάνεται στο σάουντρακ της ταινίας, λέγοντας ότι αποτελεί «τον παλμό της ταινίας μας». 

Οι θαυμαστές του «Top Gun» αλλά και του Κρουζ είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα και τις συνεντεύξεις στο κόκκινο χαλί μέσω livestreaming. 

Τομ Κρουζ: Άφιξη με ελικόπτερο που οδήγησε ο ίδιος στην πρεμιέρα του «Top Gun: Maverick»-1
Φωτ. Jordan Strauss/Invision/AP

 

Με πληροφορίες από το Deadline

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή