«Crimes of the Future»: Το πλήρες τρέιλερ της νέας ταινίας του Ντ. Κρόνενμπεργκ (βίντεο)

«Crimes of the Future»: Το πλήρες τρέιλερ της νέας ταινίας του Ντ. Κρόνενμπεργκ (βίντεο)

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, ο οργανισμός NEON κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, «Crimes of the Future»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, ο οργανισμός NEON κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, «Crimes of the Future».

Το φιλμ τρόμου/sci-fi αναμένεται να διαγωνιστεί για τον Χρυσό Φοίνικα στο επερχόμενο 75ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών
Πρόκειται για την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Καναδού σκηνοθέτη μετά την ταινία «Maps to the Stars» από το 2014, για την οποία η Τζουλιάν Μουρ κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στις Κάννες. Και παράλληλα, ο σκηνοθέτης επιστρέφει στο είδος της επιστημονικής φαντασίας/τρόμου για πρώτη φορά από το «Existenz» του 1999. 

Το «Crimes of the Future γυρίστηκε εξ’ολοκλήρου στην Αθήνα τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2021 και αποτελείται από ένα σημαντικό καστ με τους Βίγκο Μόρτενσεν, Λέα Σεϊντού, Σκοτ Σπίντμαν, Γουελκέτ Μπουνγκουέ μαζί με τους Γιώργο Πυρπασόπουλο και Γιώργο Καραμίχο. Είναι μια καναδοελληνική παραγωγή μεταξύ της Serendipity Point Films του Ρόμπερτ Λάντος και της Αργοναύτες Α.Ε. του Πάνου Παπαχατζή («Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», «Μαχαιροβγάλτης», «Η Ρόζα της Σμύρνης», «Νύφες» «Απ’ το Χιόνι», «Η Ψυχή στο Στόμα» κ.α.). 

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα κάπως μακρινό μέλλον, με την ανθρωπότητα να μαθαίνει να προσαρμόζεται στο συνθετικό περιβάλλον, το ανθρώπινο σώμα υφίσταται νέους μετασχηματισμούς και μεταλλάξεις.

 

Με πληροφορίες από το Variety 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή